- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
مسدود سازی وجوه حساب صادرکنندگان چک برگشتی آغاز شد
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی اعلام کرد: طرح قانونی مسدود کردن وجوه صادرکننده چک برگشتی به اندازه کسری مبلغ چک در حسابهای بانکی از امروز آغاز شد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از بانک مرکزی، مهران محرمیان گفت: فرایند مسدود سازی حساب صادرکنندگان چک برگشتی به صورت تدریجی و براساس توالی چکهایی است که بانک مرکزی ارسال میشود؛ و این فرایند در روزهای نخست آغاز طرح براساس تعداد پیش بینی شده انجام خواهد شد و پس از جمع آوری بازخوردهای طرح از بانکها، این فرایند حداکثر طی حدود یک هفته برای تمامی چکهای برگشتی تسری پیدا خواهد کرد.
محرمیان گفت: معمولا در بانکها اینگونه مرسوم است که پیش از برگشت چک از سوی شعب بانک با مشتری تماس برقرار میشود و معمولاً مهلت کوتاهی به صادر کننده داده میشود تا حساب خود را پر کند تا چک برگشت نخورد اما اگر بانک چک را برگشت زد مابقی فرایند بصورت اتوماتیک و خودکار انجام میشود.
وی افزود: در لحظه برگشت خوردن چک اطلاعات چک برگشتی به بانک مرکزی ارسال میشود و بانک مرکزی هم فرایند مسدود سازی کسری چک برگشتی را در سایر حسابهای فرد از همان لحظه آغاز میکند.
معاون بانک مرکزی گفت:بانکها موظف هستند پیامک برگشت خوردن چک و همچنین آغاز فرایند مسدود سازی وجوه را برای فرد صادر کننده ارسال کنند.
وی خاطرنشان کرد: آنچه در قانون پیش بینی شده مسدود سازی وجوه است نه برداشت آن؛ لذا مطابق قانون بانک مرکزی مبالغ را مسدود میکند و سایر مواردی که در قانون در مورد چک برگشتی پیش از این وجود داشته است اعم از اینکه فرد به ذینفع چک مراجعه کند و به نحوی رضایت او را جلب کند یا اینکه فرایند قضایی را با طرح شکایت در قوه قضاییه انجام دهد همچنان در جای خودش پابرجاست و فقط اتفاق جدیدی که حادث شده کمک به حقاق حق افراد است تا فرد در هنگام مراجعه به محاکم این مبالغ مسدودی در حساب صادرکننده چک موجود باشد تا با حکم دادگاه برداشت شود.