- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
شرکت بازرگانی دولتی: وابستگی ایران به روغنهای وارداتی کاهش پیدا میکند
شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: در حال حاضر، بیش از ۱۸۳ هزار هکتار از زمینهای کشور زیر کشت کلزا قرار دارد که از آن حدود ۲۹۵ هزار تن از این دانه روغنی برداشت میشود.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، در گزارش شرکت بازرگانی دولتی ایران آمده است: با توجه به اجرای سیاستهای حمایتی در جهت خرید تضمینی محصول از کلزاکاران و افزایش سطح زیر کشت و میزان تولید این محصول راهبُردی، انتظار میرود وابستگی کشورمان به روغنهای وارداتی کاهش پیدا کند.
هرچند استان خوزستان بهعنوان قطب کشاورزی کشور شناخته میشود، اما در زمینه تولید دانههای روغنی و کلزا، استان گلستان با بیش از ۵۱ هزار هکتار سطح زیر کشت و برداشت ۸۰ هزار تن کلزا در رتبه نخست قرار دارد.
بعد از استان گلستان، استان خوزستان با ۴۵ هزار و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت و برداشت ۷۶ هزار تن کلزا در رتبه دوم قرار دارد و استانهای فارس، خراسان شمالی، اردبیل، مازندران، سیستان و بلوچستان، کرمان، آذربایجان غربی، سمنان و اصفهان نیز از دیگر تولیدکنندگان عمده دانههای روغنی و کلزا در کشور هستند.
در حال حاضر ۱۵۰ هزار تن از روغن خوراکی موردنیاز سالانه کشور در داخل و یک و نیم میلیون تن نیز از محل واردات تامین میشود و با برنامهریزی به عمل آمده برای توسعه کشت کلزا و سایر دانههای روغنی از طریق اقدامات حمایتی همچون کشت قراردادی، انتظار میرود با افزایش تولید، میزان خودکفایی کشورمان در زمینه روغن مصرفی بهتدریج تا ۵۰ درصد افزایش یابد.