- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
شرایط پذیرش مالیات مقطوع و تسلیم اظهارنامه عادی اعلام شد
مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی گفت: علیرغم مساعدتهای سازمان امور مالیاتی در افزایش ۱۰۰ برابری معافیت ماده ۸۴ و کاهش ضرایب مالیاتی، اگر مؤدی مالیات مقطوع پیشنهادی سازمان امور مالیاتی را قبول نداشت، میتواند اظهارنامه مالیاتی خود را به سازمان امور مالیاتی تسلیم نماید.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از رسانه مالیاتی، شاهین مستوفی با بیان اینکه بر اساس قانون نحوه تعیین مالیات مقطوع بر عهده سازمان امور مالیاتی میباشد، گفت: با هدف تعامل و تکریم مؤدیان و با اخذ مجوز از مراجع قانونی ذیصلاح، دامنه شمول تبصره ماده ۱۰۰ افزایشیافته و مؤدیان با فروش کمتر از ۱۰۰ برابر معافیت ماده ۸۴، میتوانند مالیات سال ۱۴۰۰ را بهصورت مقطوع پرداخت نمایند.
مدیرکل دفتر حسابرسی دیگر مساعدت سازمان برای فعالان اقتصادی را کاهش ضرایب مالیاتی فعالیت مؤدیان به ۵۰ درصد عنوان کرد و افزود: در سالهای گذشته مالیات مقطوع حسب توافق با اصناف بهصورت افزودن درصدی به مالیات سال قبل تعیین میشد، ولی امسال سازمان این روش را تغییر داده و مالیات مقطوع را بهصورت سیستمی بر اساس اطلاعات فروش مؤدی، اعمال نسبت سود فعالیت (اینتاکد) و سابقه مالیاتی مؤدی در سال قبل تعیین میکند.
شاهین مستوفی تأکید کرد: مؤدیان میتوانند در صورت عدم پذیرش مالیات مقطوع پیشنهادی سازمان، به جای تسلیم فرم موضوع تبصره ماده ۱۰۰، نسبت به ارائه اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر اقدام نمایند.
وی تأکید کرد: چنانچه صاحبان مشاغل بهجای استفاده از تبصره ماده ۱۰۰، اظهارنامه مالیاتی خود را در موعد مقرر تسلیم نمایند، باید اسناد و مدارک مالی لازم را در اختیار داشته و در زمان حسابرسی اسناد و مدارک مربوطه را به مأموران مالیاتی ارائه نمایند.