- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
علیرضا زاکانی: ۵۱ درصد جمعیت مستاجرند/۶۶ سال زمان میبرد تا کسی بتواند با حقوق دریافتی خود خانه بخرد
شهردار تهران از پیشبینی هشت پهنه در پایتخت برای انتقال پسماند خبر داد و گفت: چهار پهنه امسال به بهرهبرداری خواهد رسید و چهار پهنه باقی مانده نیز در سال آینده پیگیری خواهد شد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از شهر، علیرضا زاکانی با بیان اینکه کنار مشکلات موجود در پایتخت، علم، دانش و مردم خوبی داریم، اظهار کرد: امکانات زیادی در این شهر وجود دارد و راه و مسیر، هم آفرینی و ساختن شهری است که بتواند الگو قرار بگیرد و مایه آسایش، امنیت، رفاه و رشد شهروندان و خانوادهها شود.
تهران نیاز به بازطراحی دارد
شهردار تهران با اشاره به اینکه هویت اساسی تهران پایتخت نظام جمهوری اسلامی است، یادآور شد: تهران قدمتی هفت هزار ساله دارد و از ۲۶۴ سال پیش به عنوان پایتخت انتخاب شده است و در این ۲۶۴ سال مسیری را طی کرده که نیاز به بازطراحی دارد.
وی با تأکید بر اینکه این بازطراحی باید با الگویی جدید و بر محور توسعه حمل و نقل شهری و ۳۲۵ ایستگاه مترو و سایر وسایل حمل و نقل انجام شود، خاطرنشان کرد: میتوان این بازطراحی را بر اساس معماری ایرانی-اسلامی و هویت پایتخت و مبتنی بر پاسخ به نیازها در حوزههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و دیگر بخشها انجام داد.
زاکانی با بیان اینکه چشم انداز ما برای این بازطراحی ۱۰ ساله و همزمان با سال ۱۴۱۰ است، تصریح کرد: جلسات متعددی در این خصوص برگزار شده و به دنبال این هستیم که پیرامون ایستگاهها را پارسل به پارسل بررسی کنیم و با بارگذاری مجدد که الزام قانونی ماست و از تیرماه سال قبل شورای عالی شهرسازی این الزام را مطرح کرده، شهری جدید را طراحی کنیم.
وی ادامه داد: موضوع نما برای ما بسیار مهم است لذا به دنبال این هستیم که معماری ایرانی-اسلامی به عنوان مولفهای که در سدههای قبل در ایران خلق شده و با هویت اساسی ما عجین و به نوعی افتخار ماست، در بافت شهری نهادینه شود.
پیگیری الگوهای جدید در حوزه نما برای کاهش زمان صدور پروانه
شهردار تهران با اشاره به بازطراحی بارگاه حضرت زهرا (س) در منطقه ۱۷ و ۱۸ و متفاوت شدن با گذشته، ابراز امیدواری کرد که این اقدام در مناطق دیگر نیز انجام شود. در حوزه نما نیز الگوهای جدیدی را برای کاهش زمان صدور پروانه دنبال میکنیم.
وی در خصوص تفکیک پسماند از مبدأ نیز یادآور شد: روزانه پنج هزار تا پنج هزار و ۵۰۰ تن پسماند در تهران تولید میشود که ۶۷ درصد آن به آرادکوه منتقل میشود و یک ظلم بزرگ برای شهر و اهالی جنوب شهر تهران است لذا هشت پهنه در پایتخت در نظر گرفته شده است.
امسال چهار پهنه بهره برداری میشود و پیرامون این پهنه ها، تولید پسماند در منازل، انتقال به پهنه ها، استقرار امکانات در پهنهها برای تبدیل پسماند به انرژی، کمپوست و در نهایت کاهش انتقال پسماند به آراد کوه به میزان ۱۰ درصد را دنبال میکنیم.
پیگیری کاهش بوی نامطبوعی آرادکوه
علیرضا زاکانی با بیان اینکه چهار پهنه نیز در سال آینده پیگیری خواهد شد، تصریح کرد: بوی نامطبوع در آرادکوه یک میراث شوم چند ده ساله است. به دنبال این هستیم که ورودی را کاهش داده و بتوانیم این بو را کنترل کنیم.
ضمانت اجرایی درخصوص اقدامات بخش مسکن هویت و غیرت مسئولان امر است
وی با اشاره به دغدغه مستاجران و تصمیمات جدید در حوزه مسکن، یادآور شد: ضمانت اجرایی اقدامات در این بخش، همیت و غیرت ماست و اگر من به عنوان خدمتگزار مردم کوچکترین همیتی داشته باشم باید آب شوم که ببینم یک زوج جوان از شرایط سخت مسکن استیجاری و قیمت بالای ملک، سرخورده و سرشکسته شوند و کسانی که عائلهمند هستند در پیچ و خم مسکن گرفتار شده اند.
زاکانی افزود: ۶۶ سال زمان میبرد که کسی بتواند با حقوق دریافتی خود مسکن خریداری کند و از سویی دیگر ۶۵ درصد سبد خانوار صرف هزینههای مرتبط با مسکن میشود.
۵۱ درصد جمعیت مستاجرند
وی با بیان اینکه گام اول این است که از مصوبه سران استفاده کنیم و به وزارت راه و شهرسازی کمک کنیم که برای تمدید خودکار اسکان مستاجران اقدام کند، اظهار کرد: این مستاجران ۵۱ درصد جمعیت را به خود اختصاص میدهند.
باید از طریق تسهیلات و مشوقها بتوانیم در حوزه تملکی وارد شویم که در این زمینه مصوبهای در بافت فرسوده داریم که میتوانیم اضافه طبقه را از سه به چهار طبقه افزایش دهیم که مشوق بسیار خوبی است.
تسهیل خرید مسکن در تهران با تمهیدات شهرداری
شهردار تهران همچنین تصریح کرد: مولفههایی برای سایر سطوح در نظر گرفته شده و در کنار آن، اقدام میان مدتی را دنبال میکنیم که دو ساله است و با قبول مسئولیت اجتماعی خود، هم میخواهیم در حوزه تملکی و هم در حوزه استیجاری ورود کنیم؛ به طوریکه شهرداری بتواند با در اختیار قرار دادن زمین و صدور پروانه امکانی را فراهم کند که صاحب مسکن شدن در تهران دیگر افسانه نباشد و زندگی در ملک استیجاری افراد را به سختی و تنگنا نیندازد.
۵ منطقه به صورت خاص و ۱۷ منطقه به صورت عمومی در حوزه تملکی و استیجاری وارد میشوند
وی با بیان اینکه عدد و رقم بسیار بالایی پیش بینی شده است، گفت: پنج منطقه به صورت خاص و ۱۷ منطقه دیگر نیز به صورت عمومی در حوزه تملکی و استیجاری وارد میشوند.
زاکانی تأکید کرد: برای برنامه بلند مدت به دنبال این هستیم که با بازیابی پیرامون ایستگاههای مترو، بتوانیم هویت و آینده شهر را تضمین کنیم.
وی ادامه داد: اگر اقدامات فعلی به مقصد برسد این وعده قطعی را به مردم میدهم که گره از مشکل مسکن مردم تهران برداشته شود.
شهرداری تعیین کننده اصلی افزایش اجاره و بهای مسکن به منظور جلوگیری از سوداگری
شهردار تهران با بیان اینکه پیگیری میکنیم که به صورت جدی، شهرداری تعیین کننده اصلی افزایش اجاره و بهای مسکن باشد، گفت: با این اقدام از سوداگریها جلوگیری خواهد شد؛ میتوان اجاره داری حرفهای ایجاد کرد تا بتوانند سود خود را داشته باشند، اما نه به اینگونه که اجاره درصد قابل توجهی افزایش پیدا کند. به طور صریح اعلام میکنم که شهرداری میتواند این کار را انجام دهد.
وی همچنین تصریح کرد: مسکن در بخش کوچک مقیاس و البته متعارف و مسکن به متراژ بزرگتر مد نظر قرار خواهد گرفت.
شهردار پایتخت افزود: در حال تفاهم هستیم و جلسهای با وزیر راه و شهرسازی داشتیم و امروز نیز جلساتی را داریم تا به امید خدا به نتیجه قطعی تا دو هفته آینده در این زمینه برسیم.
علیرضا زاکانی با بیان اینکه ضوابط شهرسازی در متروپل رعایت نشده است، تأکید کرد: یک جنایت در متروپل صورت گرفته است. عدم دقت در ساخت، بی دقتی در نظارت و سودجویی سازنده دست به دست هم داد تا این حادثه تلخ رخ دهد که میتواند منشا دقت صدبرابر در تهران برای این موضوعات باشد.