- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
دادستان تهران: پروندههای سرقت ۹ درصد کاهش داشته است
دادستان تهران گفت: تعداد شکایات علیه اصحاب رسانه در ۳ ماهه اول سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد افزایش داشته است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایسنا، علی صالحی دادستان تهران در نشست خبری مشترک با علی القاصی مهر رئیس کل دادگستری تهران که بمناسبت هفته قوه قضاییه برگزار شد، گفت: دعاوی علیه رسانهها در سال ۱۴۰۰، ۳۱۹ فقره بوده که ۹۱ فقره مفتوح است و ۲۲۸ فقره مختومه و از این ۲۲۸ فقره، ۱۸۹ فقره با منع تعقیب، موقوفی تعقیب، تعلیق تعقیب و عدم صلاحیت مختومه شده است و ۳۹ فقره منتهی به جلب به دادرسی و کیفرخواست شده است که از این ۳۹ تا، صدور حکم محکومیت ۲۰ فقره بوده و ۱۹ فقره منتهی به صدور برائت شده است. عناوین اتهامی نشر مطالب خلاف واقع و توهین و افترا بوده است که با جزای نقدی منتهی به صدور حکم شده است.
وی ادامه داد: تعداد شکایات علیه اصحاب رسانه در ۳ ماهه اول سال ۱۴۰۱ نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش داشته است.
صالحی در پاسخ به سوالی درباره پرونده سرقت از صندوق امانات بانک ملی گفت: پرونده در شعبه ویژه در دادسرای سرقت مسلحانه در حال رسیدگی است و تعدادی از متهمین دستگیر شدند و دو نفر از آنها که از کشور به ترکیه فرار کرده بودند، بازداشت شدند که تاکنون به کشور بازنگشتهاند. اموال سرقت شده کدگذاری شده و در خزانه بانک هستند و پرونده در حال رسیدگی است.
دادستان تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ظاهرا شاهد افزایش سرقت در جامعه هستیم، اما پلیس مدعی است که سرقت افزایشی نداشته است. از نظر قوه قضاییه پروندههای سرقت افزایش داشته یا نه، آیا قوانین در این زمینه بازدارنده است؟ گفت: در بازه زمانی سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹، پروندههای سرقت ۹ درصد کاهش داشته است. در سه ماهه ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ شاهد کاهش ۱۰ درصدی پروندههای سرقت به دادگستری تهران بودیم.
وی افزود: علت افزایش پروندههای سرقت در اذهان عمومی انتشار صحنههای سرقت در فضای مجازی است که به سرعت نشر پیدا میکند و مردم فکر میکنند سرقت افزایش یافته است.
دادستان تهران در پاسخ به سوالی درباره اظهارات برخی هنرمندان در جشنواره کن گفت: این جرم جنبه خصوصی دارد و نیاز به شاکی خصوصی است که در این زمینه چند پرونده تشکیل شده و در حال رسیدگی است.
صالحی در پاسخ به سوالی درباره کلاهبرداری تلفنی و اینترنتی گفت: برخی از این پروندهها کثیرالشاکی است و به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به پرونده کینگ مانی گفت: این پرونده بیش از ۴۰۰۰ شاکی دارد که دو متهم اصلی این پرونده بازداشت هستند و پرونده در شرف صدور کیفرخواست قرار دارد و میزان ۷۰۰ میلیارد از اموال متهمان را شناسایی کردیم تا در ازای طلب شکات به آنها پرداخت شود.