- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
۳ هزار زندانی اتباع خارجی به کشورهای خود انتقال داده شدند/کمتر از ۱۰۰ ایرانی در زندانهای قطر هستند
معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری گفت: از زمان فعالیت کمیته انتقال محکومان، ۳ هزار زندانی اتباع خارجی که عمدتا هم افغانستانی بودند را به کشورشان فرستادیم؛ بحث انتقال محکومان ایرانی به کشور نیز همچنان در دستور کار کمیته انتقال است.
به گزارش اکوپل نیوز، فتاح احمدی با بیان اینکه با ۲۱ کشور جهان موافقتنامه انتقال محکومان را امضا و نهایی کردیم که در حال اجراست، اظهارکرد: ارمنستان، اوکراین، افغانستان، آذربایجان، پاکستان، ترکمنستان، ترکیه، عراق، قزاقستان، قطر، کویت، هند، ژاپن، سوریه، سریلانکا، قبرس و تایلند از جمله کشورهایی هستند که با آنها موافقتنامه انتقال محکومان امضا شده است.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته علیرغم وجود کرونا موفق شدیم ۲۱ زندانی را از کشور ارمنستان به ایران انتقال دهیم، تصریح کرد: از کشور عراق نیز در ۳ مرحله ۲۰ نفر، از جمهوری آذربایجان هم ۷ نفر و از ژاپن نیز سه زندانی، برای گذراندن ادامه محکومیتشان به کشور بازگشت داده شدند.
معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری با تاکید بر اینکه اسناد مربوط به انتقال تعداد دیگری از زندانیان ایرانی در ترکیه نهایی شده است، افزود: اسناد منتقل شده و منتظر هستیم تعداد قابل توجهی از اتباع ایرانی از ترکیه به کشور منتقل شوند.
احمدی عنوان کرد: در زمان فعالیت کمیته انتقال محکومان، ۳ هزار زندانی اتباع خارجی که عمدتا هم افغانستانی بودند را به کشورشان فرستادیم؛ بحث انتقال محکومان ایرانی به کشور نیز همچنان در دستور کار کمیته انتقال است.
وی با بیان اینکه این آمارها مربوط به سال ۱۴۰۰ است، گفت: با توجه به همسایگی با ترکیه، تعداد زیادی زندانی ایرانی در زندانهای این کشور محبوس هستند که انتقال آنها را در دستور کار داریم.
معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری با اشاره به اینکه در برخی کشورها تعداد زندانیهای ایرانی کمتر از ۱۰۰ نفر است، گفت: در قطر کمتر از ۱۰۰ نفر از شهروندان ایرانی زندانی هستند، در پی توافقی که با مسئولان این کشور داشتیم، این افراد را ایران انتقال خواهیم داد.