- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
طرح پکپارچهسازی پدافند هوایی اسرائیل و کشورهای عربی تحریکآمیز است
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به طرح موضوع تکمیل سامانههای پدافند هوایی در منطقه از سوی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید و اظهارات تخاصم آمیز وی علیه کشورمان اظهار داشت: طرح این موضوع تحریک آمیز بوده و جمهوری اسلامی ایران به این اظهارات از منظر تهدید علیه امنیت ملی و منطقهای نگاه میکند.
به گزارش اکوپل نیوز، ناصر کنعانی افزود: اینکه آمریکا بدون درک درست واقعیات منطقه، صرفا با هدف ایران هراسی و اختلاف افکنی میان کشورهای منطقه، چنین موضوعاتی را مطرح و پیگیری میکند، نشان میدهد که آنچه برای آمریکا مهم است، منافع نامشروع این کشور و دادن تنفس مصنوعی به رژیم صهیونیستی در منطقه است.
کنعانی از اینکه این مقام کاخ سفید خود را بهعنوان سخنگوی کشورهای منطقه جا زدهاست، ابراز شگفتی کرد و افزود: برخلاف این اظهارات نسنجیده، ایران همواره بر گفتگو، مشارکت و همکاری منطقهای برای تأمین امنیت و منافع مشترک کشورهای منطقه به دور از مداخله بیگانگان تاکید داشته است.
سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه اظهار داشت: تلاش برای ایجاد نگرانیهای جدید امنیتی در منطقه، نتیجهای جز تضعیف امنیت مشترک منطقهای و تأمین منافع امنیتی رژیم صهیونیستی نخواهد داشت و نمیتوان با فریبکاری و ترویج ایران هراسی، حاشیه امنی برای رژیم صهیونیستی ایجاد کرد.
کنعانی تاکید کرد: تجربه نشان داده که انباشت تسلیحات، نمیتواند امنیت ساز باشد و برقراری امنیت مشترک منطقهای، در گرو همکاری جمعی کشورهای منطقه و حفظ و پایداری آن، مستلزم پیشبرد تفاهم درون منطقهای است و ایران با پایبندی به سیاست همسایگی، جدیت و اراده خود را در این زمینه نشان داده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تصریح کرد: ورود بیگانگان در هر فرآیند منطقهای نهتنها امنیت ساز و ثبات آفرین نیست، بلکه خود عامل اصلی تنشزایی و ایجاد شکاف منطقهای است؛
لذا همانگونه که حضور دو دههای آمریکا در عراق و افغانستان، امنیت را برای این کشورها به ارمغان نیاورد، هرگونه زمینهسازی برای افزایش حضور و نقشآفرینی آمریکا در سازوکارهای امنیت منطقهای نیز، دستاوردی جز ناامنی، بیثباتی و گسترش تروریسم در سطح منطقه به دنبال نخواهد داشت.