- سهم اینفلوئنسرها از دنیای تبلیغات و سیاست
- چرا ممکن است اعلام نتایج انتخابات آمریکا روزها طول بکشد؟
- دو ماهواره ایرانی «کوثر» و «هدهد» به فضا پرتاب شدند + فیلم
- عباس عراقچی: ما برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ارزشی قائل نیستیم
- ۴ رأی هیات منصفه دادگاه مطبوعات اعلام شد
- وزیر اقتصاد: اقدامات ضروری برای تعلیق اقدام تقابلی FATF را انجام میدهیم
- رئیس قوه قضاییه: همه مسئولان قضایی موظف به اجرای مفاد نسخه بهروز شده سند تحول هستند
- جایروپلن یا هواچرخ چیست؟
- آروین قهرمانی (ناتانل) اعدام شد
- سخنگوی وزارت خارجه: از تمام امکانات برای پاسخ به اسرائیل استفاده میکنیم
- پزشکیان: جنگ امروز جنگ اقتصادی است، جنگ بمب و موشک نیست
- کیانوش عیاری به دنبال گرفتن پروانه نمایش فیلم «سفره ایرانی»
- چای دبش عرضه شده در حراجها آلوده نیست
- تعرفه واردات گوشی اپل در سال ۱۴۰۳ تعیین شد
- مهران مکوندی مدیرعامل شرکت ملی حفاری شد
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اظهار تاسف از ناکارآمدی قوانین و تندروهایی که بدحجاب را مجرم میدانند و نسخه زندان و مجازات شدید برای آن میپیچند، معتقد است بدحجابی تخلف و قابل جریمه است و گاهی هم تذکر به تنهایی موثر واقع میشود.
به گزارش اکوپل نیوز، سید محمدصالح هاشمی گلپایگانی که در نشست تخصصی «کارآمدسازی طرح جامع عفاف و حجاب» ویژه مدیران، اساتید، معاونان و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور سخن میگفت، با اشاره به اینکه ترویج عفاف و حجاب جای سیاسی بازی و سیاسی کاری نیست، افزود: در کجای دنیا قانون گذار و یا مسئولان اجرای قانون نقش اپوزیسیون به خود میگیرند و حجاب را دست آویزی برای جذب آرای انتخاباتی میکنند؟!
این مقام مسئول، با اشاره به اینکه گاهی یک تذکر ودر صورت تکرار، جریمه به مراتب از دستگیری و دادگاه که قبح مسئله را میشکند بسیار تأثیرگذارتر است، افزود: امر به معروف در جایی که احتمال اثر وجود دارد شرعا واجب است و تغییر قالب و استفاده از شیوههای نوین بسیار لازم است؛ تذکر لسانی فقط با زبان نیست پیامک و تذکر کتبی و ... مصداقهای تذکر لسانی است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور از کم تحرکی حوزههای علمیه خواهران با این عده و عده گلایه کرد و خواستار کار سازماندهی شده و تشکیلاتی شد.
وی در آسیب شناسی جبهه خودی، از بی برنامگی و نداشتن طرح، عدم تشکیل جبهه متحد، صرفا به نصیحت و رهنمودهای پی درپی دل خوش کردن، به گفتگوهای بی ثمر و مشغولیتهای نفس گیر در فضای مجازی پرداختن، اول و دوم کردن موضوعات و ایجاد توقف، فرافکنی و تکرار مکررات، درددل و ناله کردن و ترویج ناامیدی و اعتراض بدون ارائه راه حل را از مهمترین گرفتاری نیروهای دغدغهمند برشمرد.