- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
معاون وزیر بهداشت: نگران "واکسن نزدهها" و "گرمازدگی زوار" هستیم
معاون امور بهداشتی وزیر بهداشت از فراهم کردن تمام امکانات بهداشتی برای خدمات رسانی به زوار در مرزهای کشور خبر داد و افزود: با همکاری وزارت بهداشت کشور عراق هم امکاناتی در این کشور برای زوار فراهم شده است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایسنا، کمال حیدری با اشاره به آمادگی کامل حوزه بهداشت و درمان جهت خدمات رسانی به زوار در ایام اربعین، گفت: خوشبختانه تمام امکانات لازم در این زمینه در مرزها فراهم شده است.
وی از آماده باش دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در ایام اربعین خبر داد و افزود: آماده باش دانشگاههایی که در مسیر تردد زوار هستند، ویژهتر خواهد بود.
حیدری با اشاره به فعالیت شبانه روزی مراکز خدمات بهداشتی و درمانی در طول مسیر تردد زوار، گفت: همچنین پایگاههای اورژانس در تمام مسیرهای منتهی به مرزها مستقر شده و در حالت آماده باش ویژه قرار دارند.
وی از استقرار برخی امکانات بهداشتی و درمانی در کشور عراق با همکاری وزارت بهداشت این کشور خبر داد و افزود: با همکاری صورت گرفته در مسیر نجف تا کربلا به فاصله هر ۱۰۰ عمود، یک پایگاه هلال احمر برای خدمات رسانی در حوزه بهداشت و درمان مستقر شده است.
حیدری گفت: همچنین موکبهایی در شهرهای نجف و کربلا توسط ایرانیان برای خدمات رسانی در حوزه بهداشت و درمان برپا شده است.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به گرمای هوا، نگرانی اصلی در اربعین امسال را گرمازدگی زوار عنوان کرد و افزود: در این زمینه امکانات لازم در مرزها و حتی کشور عراق با همکاری وزارت بهداشت این کشور فراهم شده، اما در این بین "خودمراقبتی" نقش اصلی را دارد.
حیدری گفت: خود زوار هستند که میتوانند با رعایت برخی نکات ساده از جمله تردد در ساعات خنک شبانه روز، استفاده از کلاه، مصرف بالای مایعات و... از بروز گرمازدگی پیشگیری کنند.
این مسئول گفت: علاوه بر موضوع گرمازدگی، در اربعین امسال نگران واکسن نزدهها هستیم و از تمامی زوار درخواست داریم هرچه سریعتر برای تزریق واکسن مراجعه کرده تا بعد از چند روز ایمنی لازم در بدن آنها ایجاد شده و در مراسم اربعین مشکلی برای آنها پیش نیاید.
حیدری گفت: در تجمعات قطعا گردش ویروس بیشتر است، بنابراین زوار باید حتما واکسن زده و حتما از ماسک استفاده کنند.
وی افزود: یکی از نگرانیهای دیگر بحث سلامت بیماران زمینهای و سالمندان در این مراسم است و از بیمارانی که بیماری آنها کنترل نشده درخواست داریم به این سفر نروند و سایر افراد هم باید مراقبتهای لازم را داشته و داروهای خود را همراه داشته باشند.