- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
14 حمله اسرائیل به کشتی های ایران در 2 سال
سایت نزدیک به دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با انتشار گزارشی اعلام کرده است تاکنون ۱۴ مرتبه به کشتیهای ایرانی حمله شده است.
به گزارش اکوپل نیوز، سایت "نورنیوز" نوشته است "از حدود ۲ سال قبل تاکنون، مجموعا ۱۲ کشتی ایران در ۱۴ نوبت در آبهای دریای سرخ و دریای مدیترانه هدف اقدامات تروریستی قرار گرفته است".
همه این کشتیها در دریای سرخ و مدیترانه، مورد حمله قرار گرفته اند. اکثر این کشتی ها، نفتکش و بقیه، کشتیهای حمل کالا هستند.
این برای نخستین بار است که این اطلاعات و آمار از حمله به کشتیهای ایرانی از طریق منابع داخلی منتشر میشود.
قبلا سفیر ایران در لندن هم گفته بود در یک سال اخیر، ۱۱ حمله به کشتیهای ایرانی در منطقه و از جمله خلیج فارس صورت گرفته است. همچنین در یکی از حملات، از زیردریایی استفاده شده است.
در این مطلب سایت نورنیوز، از اینکه کشورهای غربی و سازمانهای بین المللی نسبت به حملات به کشتیهای ایرانی "سکوت" کرده اند و "واکنشی نداشته اند" از یک سو و اعتراض و انتقادات کشورهای غربی نسبت به حمله به کشتی اسرائیلی در دریایی عمان و متهم شدن ایران در این حمله انتقاد شده است.
ایران دخالت در این حمله را رد میکند، اما طرفهای غربی بر این موضوع تاکید دارند. در حمله پهپادی به کشتی تجاری اسرائیل در دریای عمان، دو خدمه انگلیسی و رومانیایی هم کشته شدند.
در متن منتشر شده در سایت نورنیوز هشدار داده شده است: "طبعا در چنین فضایی نباید انتظار داشت که اگر به منافع دیگران صدمه وارد شد، طرف مقابل دست بسته مانده و هیچ اقدامی انجام ندهد. به بیان صریحتر؛ امنیت یا برای همه هست یا برای هیچکس نیست.
غرب باید متوجه این مسئله باشد که دنیای امروز با گذشته تفاوت پیدا کرده و ملتها و دولتهای مستقل قرار نیست زیر بار تجاوز، وحشیگری و البته پروپاگاندای شدید آنها ساکت بمانند و با وجود همه رفتارهای غیر قانونی و قلدرمآبانه آنها هیچ واکنشی از خود نشان ندهد.
بر این اساس؛ ایالات متحده و متحدینش در سراسر دنیا باید بدانند که نقشههای نخنمای آنها در گروکشی از طریق اقدامات تروریستی نه تنها اقناعی در افکار عمومی جهان به دنبال نخواهد داشت، بلکه حتما با پاسخ قاطع و محکم مواجه خواهد شد".