- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
توصیه های مهم در زمان بحرانی کرونا
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از بهداشت نیوز، در این شرایط شیوع بحرانی کرونا در کشور و افزایش احتمال ابتلا، در صورت ابتلا این ۲۰ نکته کلیدی تغذیهای را در آن زمان رعایت کنید:
۱- مصرف آب را فراموش نکنید حتما روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید.
۲- مصرف غذاهای سرخشده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشتها، کباب کوبیده و ... ممنوع است.
۳- فقط غذاهای آبپزشده در این دوران مصرف کنید.
۴- دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید.
۵-هر روز یک عدد تخم مرغ آب پز شده که کاملا پخت شده است مصرف کنید.
۶- مصرف شکر و قند را محدود کنید.
۷- غذاهای کنسروی، گوشتهای فرآوریشده و فستفودها ممنوع است.
۸-مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید.
۹- مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات صنعتی ممنوع است.
۱۰- لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعدههای غذایی مصرف کنید.
۱۱- مواد غذایی محرک (مانند برخی ادویههای تند) را در غذاهای خود مثل فلفل حذف کنید.
۱۲- صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو مصرف کنید.
۱۳- دانههای آجیلی مثل بادام درختی، فندق، پسته و گردو را میتوانید هر روز به صورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید.
۱۴- مکملهای ویتامین D، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنید. هفتهای یک مکمل ویتامین D ۵۰ هزار واحدی از زمان شروع علائم تا یک ماه بعد ازاتمام علائم، مکمل روی ۷۵ تا ۱۰۰ میلی گرم و مکمل ویتامین C با دوز ۱۰۰۰ میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته بعد از اتمام علائم مصرف شود.
۱۵- از پودر جوانهها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و ... در سوپ، آش و ماست به صورت روزانه مصرف کنید.
۱۶- از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ خودداری کنید.
۱۷- در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا برطرف شدن این مشکل ممنوع است. در صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به اندازه به همراه ماست پروبیوتیک مصرف کنید.
۱۸-از میوههای حاوی ویتامین A مثل موز، انبه، طالبی مصرف کنید.
۱۹- درکنار غذاهای خود از لیمو ترش استفاده کنید.
۲۰-مصرف قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ ممنوع است.