- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
آمریکا: به ایران پاسخ جمعی میدهیم
آمریکا که ایران را مسئول حمله به نفتکش اسرائیلی در دریای عرب میداند روز دوشنبه وعده داد که همراه با متحدانش به این حمله، «پاسخ جمعی» خواهند داد.
به گزارش اکوپل نیوز، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا که ایران را به انجام این حمله متهم کرده است، گفت: «ما در تماس نزدیک هستیم و با بریتانیا، اسرائیل، رومانی و سایر کشورها در حال هماهنگی هستیم.»
او تأکید کرد که پاسخ جمعی وجود خواهد داشت.
پیشتر آمریکا، بریتانیا، اسرائیل و رومانی ایران را مسئول انجام حمله پهپادی به کشتی تجاری مرسر استریت دانسته بودند. این حمله به کشته شدن دو خدمه این نفتکش که بریتانیایی و رومانیایی هستند، انجامیده بود.
گروه «زودیاک مریتیم»، تحت مالکیت ایل اوفر، میلیاردر اسرائیلی روز جمعه ۳۰ ژوئیه (۷ مرداد) با انتشار بیانیهای اعلام کرده بود که این نفتکش بدون بار با پرچم لیبریا از بندر دارالسلام تانزانیا به فجیره امارات در حال حرکت بوده که در شمال اقیانوس آرام هدف حمله قرار میگیرد.
از همین رو اسرائیل روز جمعه ۳۰ ژوئیه (۷ مرداد) ایران را به حمله به یک کشتی تجاری متعلق به ایل اوفر، میلیاردر اسرائیلی در دریای عرب متهم کرد.
نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم روز یکشنبه با مقصر دانستن ایران برای انجام این حمله، تهران را تهدید کرده بود که اسرائیل به شیوه خودش پاسخ این «اشتباه بزرگ» ایران را خواهد داد.
حمله به نفتکش مرسر استریت در حالی انجام شده که تنشها در منطقه در ماههای اخیر به ویژه میان ایران و اسرائیل افزایش یافته است.
یائیر لاپید، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیهای اعلام کرد که به وزیر خارجه بریتانیا گفته است باید در قبال حملهای که در آن دو نفر از خدمه کشتی کشته شدند واکنش سختی نشان دهد. از همین رو او از جهان خواست «در مقابل ایران که به آزادی کشتیرانی لطمه میزند» سکوت نکنند.
جمهوریی اسلامی ایران با رد ادعای نقش داشتن در حمله به کشتی نفتکش «مرسر استریت» اعلام کرد که هرگونه «ماجراجویی احتمالی» را بیدرنگ و با جدیت و قوت پاسخ خواهد داد.
سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران روز دوشنبه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی پیشتر هم چنین اتهاماتی به ایران وارد کرده است، گفت: «جمهوری اسلامی لحظهای برای اینکه از منافع خود و امنیت مردمش محافظت کند، تردید نخواهد کرد.»
در هر حال وزارت خارجههای بریتانیا و رومانی روز دوشنبه دوم اوت سفرای ایران در لندن و بخارست را احضار و مراتب اعتراض دولت هایشان را در خصوص حمله به کشتی تجاری اسرائیلی اعلام کردند.
ایران نیز در اقدامی متقابل، کاردار بریتانیا در تهران را در نبود سفیر این کشور به وزارت خارجه احضار و نسبت به «اتهامات بی اساس» لندن اعتراض کرد.