- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
دستگیری طراح همراه بانک جعلی در اصفهان
به گزارش اکوپل نیوز، رییس پلیس فتای استان اصفهان گفت: فردی که با طراحی اپلیکیشن جعلی همراه بانک یکی از بانکهای رسمی، اقدام به برداشت از حساب مشتریان میکرد، دستگیر شد.
سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی عصر دوشنبه با اعلام خبر شناسایی و دستگیری فرد جاعل در عملیات کارشناسان پلیس فتا: کاربران از ورود به سایتهایی که با تبلیغات اغواکننده شبکههای اجتماعی مردم را ترغیب به ورود و پرداخت وجه و دریافت خدمات میکنند خودداری و اپلیکیشنهای بانکی را تنها از سایت رسمی بانک مربوطه دریافت کنند.
سرهنگ مرتضوی افزود: کاربران از ورود به سایتهایی که از طریق لینکهای ناشناس و تبلیغاتی که بصورت خودکار باز میشود، پرهیز و در استفاده از موتورهای جستوجو دقت کنند تا در دام سایتهای جعلی نیفتند.
وی به یکی از پروندههای پلیس فتای اصفهان اشاره کرد و گفت: پس از شکایت یکی از شهروندان که پس از دانلود و بارگذاری همراه بانک یکی از بانکهای رسمی کشور، مبلغ ۳۵۰ میلیون ریال از حساب وی بصورت غیرمجاز برداشت شده است، کارشناسان پلیس فتا، بررسی این پرونده را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: شاکی در اظهاراتش بیان کرده است که با جست وجوی اپلیکیشن همراه بانک مورد نظر و دانلود برنامه از "گوگل پلی" و نصب و تنظیم کلیه دسترسیها برای این برنامه، دریافته است که علاوه بر اینکه اپلیکیشن مربوطه خدمات بانکی ارائه نمیکند، بلکه کل موجودی حسابش را که ۳۵۰ میلیون ریال بوده نیز برداشت شده است.
وی ادامه داد: در بررسی اولیه مشخص شد، اپلیکیشن مورد استفاده شاکی، جعلی بوده و متهم با سوء استفاده از نام همراه بانک مربوطه و اخذ مجوز دسترسی به تلفن همراه از طریق سرقت نام کاربری و رمز عبور همراه بانک وی، برای برداشت از حساب این شخص استفاده کرده است.
پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ایران یا پلیس سایبری ایران با نام مختصر پلیس فتا، یک واحد تخصصی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است که وظیفه آن جلوگیری و مبارزه با ایجادکلاهبرداری اینترنتی و جعل، سرقت اینترنتی، هک، نفوذ و جرائم سازمان یافته رایانهای است.
بیشتر بخوانید