- فیلم؛ تورقی بر جنایات داعشیهای دهه ۶۰
- جانشین وزیر دفاع: خرید جنگنده «سوخو ۳۵» و بالگرد «میل ۲۸» از روسیه قطعی شد
- ایلان ماسک از کارزار علیه حماس حمایت کرد
- تجارت خارجی ایران به ۷۵.۵ میلیارد دلار رسید
- اعلام زمان تشییع و خاکسپاری «بیتا فرهی»
- درگیری مسلحانه چهارراه زند شیراز
- تورم سالانه در آبان ماه به ۴۴.۹ درصد رسید
- مخالفت اتاق بازرگانی با کلیات «لایحه تقویت اختیارات بانک مرکزی در مدیریت بازار ارز»
- تشکیل پرونده برای روزنامه اعتماد به دلیل انتشار یک سند «خیلی محرمانه»
- کشورهای سراسر اروپا چقدر حقوق میپردازند؟
- راز سردرد پس از نوشیدن شراب کشف شد
- گربههای خانگی از چه کارهایی متنفر هستند؟
- چطور از خماری بعد از نوشیدن الکل جلوگیری کنیم؟
- وزیر کشور: امر به معروف و نهی از منکر لسانی نیازی به مجوز خاص ندارد
- امکان ثبت رایگان قراردادهای مسکن برای مشاوران املاک فراهم میشود
- آخرین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده شهرداری لواسان برگزار شد
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از بهداشت نیوز، در این شرایط شیوع بحرانی کرونا در کشور و افزایش احتمال ابتلا، در صورت ابتلا این ۲۰ نکته کلیدی تغذیهای را در آن زمان رعایت کنید:
۱- مصرف آب را فراموش نکنید حتما روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید.
۲- مصرف غذاهای سرخشده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشتها، کباب کوبیده و ... ممنوع است.
۳- فقط غذاهای آبپزشده در این دوران مصرف کنید.
۴- دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید.
۵-هر روز یک عدد تخم مرغ آب پز شده که کاملا پخت شده است مصرف کنید.
۶- مصرف شکر و قند را محدود کنید.
۷- غذاهای کنسروی، گوشتهای فرآوریشده و فستفودها ممنوع است.
۸-مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید.
۹- مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات صنعتی ممنوع است.
۱۰- لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعدههای غذایی مصرف کنید.
۱۱- مواد غذایی محرک (مانند برخی ادویههای تند) را در غذاهای خود مثل فلفل حذف کنید.
۱۲- صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو مصرف کنید.
۱۳- دانههای آجیلی مثل بادام درختی، فندق، پسته و گردو را میتوانید هر روز به صورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید.
۱۴- مکملهای ویتامین D، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنید. هفتهای یک مکمل ویتامین D ۵۰ هزار واحدی از زمان شروع علائم تا یک ماه بعد ازاتمام علائم، مکمل روی ۷۵ تا ۱۰۰ میلی گرم و مکمل ویتامین C با دوز ۱۰۰۰ میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته بعد از اتمام علائم مصرف شود.
۱۵- از پودر جوانهها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و ... در سوپ، آش و ماست به صورت روزانه مصرف کنید.
۱۶- از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ خودداری کنید.
۱۷- در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا برطرف شدن این مشکل ممنوع است. در صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به اندازه به همراه ماست پروبیوتیک مصرف کنید.
۱۸-از میوههای حاوی ویتامین A مثل موز، انبه، طالبی مصرف کنید.
۱۹- درکنار غذاهای خود از لیمو ترش استفاده کنید.
۲۰-مصرف قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ ممنوع است.