- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
آب گوشت نخورید!
بیماریهایی که میتوانند از خوردن آب گوشت ظاهر شوند نام برده شدند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از اسپوتنیک، آندره بوبرووسکی دانشیار دانشکده پزشکی دانشگاه دولتی سن پترزبورگ روسیه و متخصص تغذیه از آنچه که در خوردن آب گوشت باید ترسید گفت.
این متخصص تغذیه گفت: آب گوشت خطر ابتلا به بیماریهای جدی را افزایش میدهد. آب گوشت یک غذای سالم و ترمیم کننده است؛ اغلب پس از بیماری یا جراحی تجویز میشود. با این حال، مصرف روزانه آب گوشت گاو یا مرغ میتواند برای سلامتی مضر باشد.
به گفته وی، این موضوع به دلیل داروهایی است که در پرورش دام و طیور استفاده میشود. چرا که در مزارع مدرن از مقدار زیادی هورمون و آنتی بیوتیک برای پرورش سریع طیور و دام استفاده میکنند.
بهتر است از آبگوشت دوم یا حتی سوم استفاده شود (گوشت دو بار پخته شود) چرا که با این کار مواد مضر بسیار کمتری در آن باقی میماند.
علاوه بر این، کاهش مصرف آبگوشتهای چرب برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی نیز توصیه میشود.
این کارشناس تغدیه توضیح داد: ثابت شده است که بسیاری از بیماریهای مدرن – تصلب شرایین، بیماریهای ایسکمیک قلب، حملات قلبی، سکته مغزی - با استفاده مداوم از اسیدهای چرب اشباع، یعنی چربیهای حیوانی افزایش پیدا میکند.
بیماری تصلب شرایین نشانههای درد آور نیست، اگرچه ممکن است در طول سالها ایجاد شود، اما تقریباً نشانهای از خود بروز نمیدهد.
دانشیار دانشکده پزشکی دانشگاه دولتی سن پترزبورگ همچنین استفاده از آب گوشت چرب را برای بیماری سنگ معده و برخی بیماریهای دیگر توصیه نمیکند.