- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
فروشندگان لباس زنانه متعارف حمایت میشوند
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران از امضای تفاهم نامه همکاری مشترک فی مابین کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران خبر داد.
به گزارش اکوپل نیوز، ابوالقاسم شیرازی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک فی مابین کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران که در محل این اتحادیه برگزار شد گفت: از زمانیکه کارگروه ساماندهی مد و لباس، معرفی نامه هر طراح با ذکر نشانی دقیق محل فعالیت وی را به اتحادیه تحویل دهد، فعالیت طراح در رسته کار هنری قرار میگیرد و به اعتبار پروانه کسب حمایت ویژهای از طراحان نیز میشود و فعالیت آنها به شکل قانونی ادامه پیدا میکند.
وی بیان کرد: این تفاهم نامه به منظور همکاری مشترک در راه اندازی رسته طراحان لباس، توسعه، بهبود فضای اقتصادی فرهنگ و هنر، حمایت از کسب و کارهای نوین براساس بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ترویج و اعتلای فعالیتهای علمی و دانشگاهی با چشم اندازی معطوف به آینده تمدن ایرانی اسلامی، به جهت ارتقای سطح کمی و کیفی تولید پوشاک ایرانی تنظیم شده است.
شیرازی در خصوص نحوه ارتباط طراحان و تولیدکنندگان و سایر شرایط صدور پروانه افزود: در ابتدا حداقل میبایست ۱۰۰ طراح مجوز صنفی طراحی را از اتحادیه با همکاری کارگروه دریافت کنند و سپس پس از گذراندن دورههای آموزشی و آزمون بر اساس توانایی هایشان رتبه بندی شوند.
بر اساس اعلام اتاق اصناف تهران، وی ادامه داد: طراحان پس از رتبه بندی توسط وزارت صمت و اتحادیه به واحدهای صنفی و کارخانجات صنعتی معرفی میشوند.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان تهران در مزیتهای اجرای این تفاهم نامه و ارتباط طراحان و تولیدکنندگان اشاره داشت: در نظر داریم با شناسایی فروشندگانی که لباسهای متعارف اجتماع بانوان را در تهران به فروش میرسانند از آنها حمایت کنیم.