- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
هر فرد ایرانی سالی چند کیلو ماهی مصرف میکند؟
رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور پروتئین ماهی را یکی از با ارزشترین مواد غذایی دانست و گفت: سال ۹۹ سهم هر ایرانی برای مصرف گوشت ماهی ۱۳ کیلوگرم بوده است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایرنا، محمود بهمنی روز شنبه در جریان افتتاح پروژه شیلاتی در بندر انزلی اظهار داشت: بر اساس هدف گزاری در سال جاری میزان مصرف پروتئین ماهی در سبد هر ایرانی باید به ۱۴ کیلوگرم افزایش یابد.
وی گفت: کمیسیون کشاورزی مجلس میبایست به موضوعات مرتبط با شیلات و آبریان توجه ویژهای داشته باشد، زیرا در صورت تحقق تولید یکی و نیم میلیون تنی در سال ۱۴۰۰ میتوانیم علاوه بر امنیت غذایی، سهم بسزایی در اشتغال و رونق اقتصاد شیلاتی کشور ایفاء کنیم.
رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با بیان اینکه مرکز ملی فرآوری آبزیان را به علت پژوهشکدههایی که در جنوب و سایر مناطق دریای خزر دارد میتواند به عنوان قطب مطالعات فرآوری آبزیان کشور تلقی شود، افزود: بتوان از فرصت شکوفایی اقتصاد شیلاتی کشور به ویژه در سالهایی که با تحریمهای ظالمانه روبرو هستیم بهره برد.
بهمنی در ادامه میزان تولید آبزیان شامل صید و آبزی پروری در سال ۹۸ را بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن دانست و افزود: از این مقدار ۷۰۰ هزار تن مربوط به صید و ۵۰۰ هزار تن مربوط به آبزی پروری است.
وی اضافه کرد: در سند امنیت غذایی که با دستور مجلس شورای اسلامی در حال نهایی شدن است، میزان تولید آبزیان در سال جاری یک و نیم میلیون تن در نظر گرفته شده که سهم صید و صیادی به خاطر شرایط خاص آن افزایش نیافته است، اما در بخش آبزی پروری بیش از ۲۰۰ هزار تن افزایش داشتیم.