- سلسله جلسات تربیت مربی نوجوانان برگزار شد
- نرخ سود بانکی افزایش یافت
- دستور وزیر ارشاد برای پیگیری قضایی توهین «علیاکبر رائفیپور» به هنرمندان موسیقی
- «عبدالمجید مرادزهی» مشاور مولوی عبدالحمید بازداشت شد
- آتش زدن امام جماعت روستای کلاته سنندج با بنزین
- «مسعود کیمیایی» ممنوع الخروج شد
- اتصال سامانههای بانکی ایران و روسیه برای دور زدن سوییفت
- «مهاجم انتحاری» در پاکستان ۵۰ نفر را کشت
- آلمان جتهای جنگنده خود را به اوکراین نخواهد فرستاد
- بیانیه وزارت دفاع درباره حمله پهپادی به یک مرکز نظامی در اصفهان
- انفجار مهیب در یک مرکز نظامی اصفهان + فیلم
- زلزله خوی؛ ۳ کشته و ۴۴۷ مصدوم
- حمله تروریستی به کلانتری جوانرود تکذیب شد
- مدیریت بحران آذربایجان غربی: مصدومان زلزله خوی زیاد است
- متن نامه رئیس صدا و سیما به رییس جمهور منتشر شد
- زلزله ۵.۹ ریشتری آذربایجان غربی را لرزاند + عکس
رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور پروتئین ماهی را یکی از با ارزشترین مواد غذایی دانست و گفت: سال ۹۹ سهم هر ایرانی برای مصرف گوشت ماهی ۱۳ کیلوگرم بوده است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایرنا، محمود بهمنی روز شنبه در جریان افتتاح پروژه شیلاتی در بندر انزلی اظهار داشت: بر اساس هدف گزاری در سال جاری میزان مصرف پروتئین ماهی در سبد هر ایرانی باید به ۱۴ کیلوگرم افزایش یابد.
وی گفت: کمیسیون کشاورزی مجلس میبایست به موضوعات مرتبط با شیلات و آبریان توجه ویژهای داشته باشد، زیرا در صورت تحقق تولید یکی و نیم میلیون تنی در سال ۱۴۰۰ میتوانیم علاوه بر امنیت غذایی، سهم بسزایی در اشتغال و رونق اقتصاد شیلاتی کشور ایفاء کنیم.
رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با بیان اینکه مرکز ملی فرآوری آبزیان را به علت پژوهشکدههایی که در جنوب و سایر مناطق دریای خزر دارد میتواند به عنوان قطب مطالعات فرآوری آبزیان کشور تلقی شود، افزود: بتوان از فرصت شکوفایی اقتصاد شیلاتی کشور به ویژه در سالهایی که با تحریمهای ظالمانه روبرو هستیم بهره برد.
بهمنی در ادامه میزان تولید آبزیان شامل صید و آبزی پروری در سال ۹۸ را بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن دانست و افزود: از این مقدار ۷۰۰ هزار تن مربوط به صید و ۵۰۰ هزار تن مربوط به آبزی پروری است.
وی اضافه کرد: در سند امنیت غذایی که با دستور مجلس شورای اسلامی در حال نهایی شدن است، میزان تولید آبزیان در سال جاری یک و نیم میلیون تن در نظر گرفته شده که سهم صید و صیادی به خاطر شرایط خاص آن افزایش نیافته است، اما در بخش آبزی پروری بیش از ۲۰۰ هزار تن افزایش داشتیم.