- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
تداوم حُسن نیت ایران به رفتار آژانس انرژی اتمی بستگی دارد
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین گفت: همکاریهای فراپادمانی ما با آژانس انرژی اتمی داوطلبانه است و تداوم حُسن نیت ما به رفتار آنها بستگی دارد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از شبکه خبر، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین در واکنش به درخواست غیرقانونی و فرداپادمانی آژانس بینالمللی انرژی اتمی، گفت: آژانس اگر خواهان اجرای نظارت است، باید به مسئولیت خود عمل و به صراحت حملات تروریستی به مراکز فنی ایران را محکوم کند.
وی افزود: آمریکا و متحدان غربیاش هم اگر خواهان تداوم نظارتهای آژانس هستند، باید از اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی ممانعت کنند.
کاظم غریب آبادی تصریح کرد: ما در قبال اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی به شکل مناسبی اقدام متقابل را انجام دادهایم، اما پاسخهای ما به اقدامات خرابکارانه، باعث سلب مسئولیت دیگران از جمله آژانس نمیشود.
غریب آبادی با بیان اینکه پیام روشن ما این است که اگر آنها به مسئولیتشان عمل نکنند، ما به وظیفه خود عمل میکنیم، اظهار کرد: ضمن اینکه اساساً ما تعهدی در این زمینه نداریم و همین همکاریهای فراپادمانی ما نیز داوطلبانه است و تداوم حُسننیت ما به رفتار آنها بستگی دارد.
وی تأکید کرد: انتظار آژانس و دولتهای غربی درباره محدود کردن ذخایر اورانیوم غنی شده ایران، کاملاً سیاسی است، هر کشوری حق دارد نسبت به غنیسازی اورانیوم اقدام کند به شرط اینکه از آن در پروژههای نظامی برای ساختن بمب استفاده نکند.
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین ادامه داد: همین هفته پیش یک توافق چند ده میلیارد دلاری با استرالیا منعقد شد که (انگلیس و آمریکا) زیردریاییهایی به استرالیا بدهند که پیشرانههایی با سوخت ۹۰ درصد غنی شده دارند. چگونه است که آژانس و دولتهای غربی که به سوخت ۶۰ درصد راکتور تحقیقاتی ما اعتراض دارند، در این مورد سکوت کردند؟
غریب آبادی تصریح کرد: فعالیتهای ما کاملاً صلحآمیز و منافاتی با تعهداتمان ندارد. بعد از تصویب قانون اقدام راهبردی، آژانس هیچ دسترسی فراپادمانی به مراکز ما ندارد.