- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
هزار نفر از مقامات دولتی داروخانه دارند!
بر اساس گزارش تفریغ بودجه سال گذشته، مؤسس ۸۱۲ داروخانه از کارکنان بخش دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی بوده و مؤسس ۲۲۱ داروخانه نیز از کارمندان شاغل در پستهای حاکمیتی سیاستگذاری، صدور مجوز و نظارت بر امور دارو است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از تسنیم، تعارض منافع یکی از معضلاتی است که گریبان نظام سلامت کشور را گرفته و مشکلات زیادی برای دریافتکنندگان خدمات در سیستم بهداشتی و درمانی کشور پدید آورده است.
تعارض منافع یکی از ریشههای فساد و سوءمدیریت است که به معنای وجود تعارض میان منافع شخصی یا گروهی اشخاص، با منافع ملی و عمومی است که بستر ایجاد جرائم را ایجاد میکند چرا که در این شرایط، فرد منافع شخصی را بر منافع مردم ترجیح میدهد.
وجود تعارض منافع در نظام سلامت، آفت و خطری بزرگ به حساب میآید، زیرا حوزه سلامت مستقیماً با جان و زندگی مردم سر و کار دارد و ترجیح دادن منافع مادی خود بر بیماران، مشکلات عدیدهای را برای دریافتکنندگان خدمت ایجاد میکند.
یکی از مصادیق تعارض منافع در حوزه سلامت، اشتغال همزمان یک مسئولین دولت در بخش خصوصی است؛ اخیراً گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۹ منتشر شده که در زمینه تعارض منافع درحوزه سلامت، پرده از واقعیتهای جدیدی برمیدارد!
بر اساس این گزارش، بررسیهای انجامشده از وضعیت تعارض منافع در صدور مجوزها نشان میدهد در موارد متعددی اشخاص مؤثر در صدور مجوزها و شاغل در پستهای حاکمیتی از رانت و منافع ویژه برخوردار شدهاند.
برای نمونه بررسیهای انجام شده از داروخانههای سراسر کشور ملاحظه گردید از حدود ۱۳ هزار داروخانه فعال در سراسر کشور، مؤسس ۸۱۲ داروخانه از کارکنان بخش دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی بوده و مؤسس ۲۲۱ داروخانه نیز از کارمندان شاغل در پستهای حاکمیتی سیاستگذاری، صدور مجوز و نظارت بر امور دارو است.
همچنین تعداد ۱۷۷ نفر از شاغلین بخش دولتی نیز به عنوان مسئول فنی در سایر داروخانهها اشتغال دارند که ۶۶ نفر از آنها از پرسنل شاغل در دستگاههای حاکمیتی هستند؛
لذا ضروری است تمهیدات لازم در راستای رفع تعارض منافع در تمامی موارد صدور مجوزها، اتخاذ گردد.