- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
بازار خودرو در رکود شدید است
بازار خودرو چند هفتهای است که در رکود مطلق به سر میبرد. معاملات در آن به کمترین میزان رسیده و قیمتها به روال چند هفته گذشته، بدونتغییر مانده است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایرنا، این روزها جز معدود افرادی که نیاز واقعی به خودرو دارند، برای خرید مراجعه نمیکنند و رکودی سنگین بر بازار حکمفرماست.
رکود بازار نقل و انتقالات خودرو در پایتخت در حالی به دو ماه رسیده که صحبتهای انجام شده در خصوص احتمال بازگشایی واردات خودرو، رکود را شدیدتر کرد و طی آن فروشندگان زیاد شدند، اما خریداران عقبنشینی کردند.
به گفته رییس اتحادیه نمایشگاهداران خودروی تهران، اکنون بازار در یک وضعیت بلاتکلیفی به سر میبرد، وضعیتی که سبب شده مشتری مراجعه نکرده و خریدار اندک باشد.
«سعید موتمنی» گفت: خودروهای خارجی و مونتاژی بیشترین آسیب را از این شرایط دیدهاند و تقریبا هیچ مشتری برای این خودروها وجود ندارد، اما اندک خرید و فروشهایی در خودروهای پرطرفدار داخلی و مونتاژی و بهطور عمده خودروهای زیر ۵۰۰ میلیون تومانی در جریان است.
وی با اشاره به محدودیتهای عرضههای خودروسازان، تاکید کرد: اگر عرضه افزایش یافته و بهویژه آنطور که خودروسازان وعده دادهاند خودروهای ناقص کف پارکینگهایشان تکمیل و تجاری شود، میتواند بر کاهش مجدد قیمتها تاثیرگذار باشد.
امروز در گروه ایران خودرو، هر دستگاه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۹۹ حدود ۲۳۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ۵ مدل ۹۹ نزدیک به ۲۹۲ میلیون تومان و نوع صندوقدار مدل ۱۴۰۰ آن ۳۰۸ میلیون تومان ارزشگذاری شد.
همچنین پژو ۲۰۷ دندهای و اتوماتیک مدل ۱۴۰۰ به ترتیب ۳۳۰ و ۴۳۸ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ اس. ال. ایکس مدل ۹۹ حدود ۲۴۵ میلیون تومان، سمند ال. ایکس دوگانهسوز ۲۷۸ میلیون تومان، دنا معمولی ۳۲۵ میلیون تومان، دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک ۴۶۰ میلیون تومان و تارا ۴۴۰ میلیون تومان قیمتگذاری شد.
در گروه صنعتی سایپا نیز هر دستگاه پراید ۱۱۱ مدل ۹۹ صفر کیلومتر ۱۵۴ میلیون تومان، تیبا صندوقدار ۱۴۴ میلیون تومان، تیبا ۲ پلاس ۱۷۳ میلیون تومان، ساینا اس دندهای ۱۷۹ میلیون تومان، کوئیک آر دندهای ۱۷۲ میلیون تومان و شاهین ۳۴۰ میلیون تومان قیمتگذاری شد.
واردات خودرو و شوک به بازار
برپایه این گزارش، از زمان مطرح شدن موضوع واردات خودرو و رفت و برگشت طرح مربوط به واردات بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان، قیمتها در بازار خودروهای خارجی با افت پنج تا ۱۰ درصدی مواجه شد و پس از آن تا به امروز ثابت ماند.
به گفته فعالان این بازار، در این میان اندک فروشندگانی که به دلیل نیاز به پول نقد اقدام به فروش میکنند، بهناچار حاضر میشوند خودروهایشان را با قیمت پایینتری به مشتری بفروشند، چون بازار به شدت راکد بوده و در حالت انتظار بهسر میبرد.
با این حال، بسیاری کارشناسان با استناد به سخنان وزیر صنعت، معدن و تجارت که «واردات خودرو تا پایان سال را به صلاح ندانسته»، بیان میکنند: منابع ارزی مورد نیاز برای واردات مهیا نیست.
به گفته آنان، مطرح شدن موضوع واردات خودرو شوکی به بازار وارد کرد و رکود و بلاتکلیفی بازار را رقم زد.
امروز در سایتهای خودرویی و فضای مجازی در دسته مونتاژیها و خارجیها، هر دستگاه جک اس۵ کرمانموتور ۷۰۵ میلیون تومان، هایما اس۷ ایرانخودرو ۷۸۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۰۸ با مدل ۹۸ حدود ۹۳۰ میلیون تومان و مدل ۹۹ نزدیک به ۹۵۵ میلیون تومان، سانتافه ix ۴۵ مدل ۲۰۱۷ با ۴۹ هزار کیلومتر پیمایش یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان و هر دستگاه تیگوان مدل ۲۰۱۸ با ۳۴ هزار کیلومتر کارکرد ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیمتگذاری شد.