- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
پرداخت فوق العاده خاص پرستاران در دستور کار وزارت بهداشت
معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: جذب و تبدیل وضعیت نیروهای پرستاری، تعرفه خدمات پرستاری، ایثارگری همکاران پرستار مبتلا به کرونا، پاداش مرخصی همکاران پرستار در دوره کرونا، اصلاح چارت و تسری معاونت به دانشگاههای علوم پزشکی در دستور کار قرار دارد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از وبدا، عباس عبادی معاون جدید پرستاری وزارت بهداشت در نخستین نشست مدیران پرستاری کشور که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با اشاره به سفر اخیر خود به خوزستان و فارس، بیان کرد: در طول دو هفته گذشته وضعیت موجود و چالشها با همکاری مدیران محترم پرستاری احصا شده و راهکارهایی نیز برای رفع موانع تعریف و اتخاذ شده است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، گفت: جذب و تبدیل وضعیت نیروهای پرستاری، تعرفه خدمات پرستاری، فوق العاده خاص، بخشودگی مالیات در دوره کرونا، ایثارگری همکاران پرستار مبتلا به کرونا، پاداش مرخصی همکاران پرستار در دوره کرونا، اصلاح چارت و تسری معاونت به دانشگاههای علوم پزشکی از موارد و خواستههای جدی جامعه پرستاری است که در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.
دکتر عبادی افزود: موضوع جذب و تبدیل وضعیت پرستاران و تعرفههای خدمات پرستاری طی دو جلسه با کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، سازمان اداری و استخدامی و نظام پرستاری برگزار شد و مقرر شد تعیین تکلیف پذیرفته شدگان آزمون بهمن ماه سال ۱۳۹۹ که فرایند گزینش آن به دلیل و لحاظ کردن امتیاز کرونا طولانی شد، در بازه زمانی یک ماهه و تا اواسط آبان سالجاری صورت پذیرد و افراد پذیرفته شده فعالیت رسمی خود را شروع کنند.
پیگیری پرداخت فوق العاده خاص پرستاران
وی درخصوص پرداخت فوق العاده خاص پرستاران نیز، گفت: پیگیریهایی در این خصوص صورت گرفته که منجر به صدور دستور ویژهای از سوی مقام عالی وزارت شد و معاونت پرستاری و معاونت توسعه پیگیر این موضوع هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت به ابتلای پرستاران به کرونا اشاره کرد و گفت: موضوع ایثارگری پرستارانی که دچار عوارض ناشی از ابتلا به کرونا شده اند، در دستور کار است.
همچنین بخشودگی مالیات در دوره کرونا که خواسته پرستاران بوده و تقریبا افزایش حقوق آنان را تحت شعاع قرار داده نیز در حال پیگیری است.
وی به آماده باش پرستاران در پیکهای پی در پی کرونا و عدم امکان استفاده از مرخصی برای آنان اشاره کرد و افزود: پیشنهاداتی در این خصوص ارائه شده و در حال پیگیری است که پاداش مرخصی از ۱۵ روز تا یک ماه به ازای هر سال برای پرستاران در نظر گرفته شود و اگر به هر علتی نتوانستند از مرخصی استفاده کنند، در سقف ذخیره مرخصی آنان لحاظ شود.
تلاش برای ایجاد معاونت پرستاری در دانشگاههای علوم پزشکی
معاون پرستاری وزارت بهداشت در خصوص ایجاد معاونت پرستاری در دانشگاههای علوم پزشکی، عنوان کرد: این موضوع از موارد کلیدی خواهد بود که در این دوره آن را پیگیری خواهیم کرد. درحال حاضر در حال کار کارشناسی و مشورت با خبرگان برای احصا و توسعه وظایفی هستیم که باید در معاونت پرستاری باشد، اما در بخشهای دیگری به آن پرداخته میشود. امیدوارم تا پایان سال بتوانیم مصوبه شورای معاونین در این خصوص را بگیریم و سپس به سازمان اداری و استخدامی کشور برسانیم.
در ادامه این جلسه مریم رسولی، مدیرکل دفتر ارتقای سلامت معاونت پرستاری ضمن تشریح برنامههای در دست اقدام این دفتر، طرح پرستار پیگیر، توسعه کلینیکهای آموزش سلامت در بیمارستانها، کلینیک مراقبت تسکینی، مشاوره و مراقبت پرستاری در منزل و گزارش نویسی پرستاری را از برنامههای مهم این دفتر دانست و گفت: موفقیت در این طرحها مستلزم همکاری مدیران پرستاری در دانشگاههای علوم پزشکی است.
وی ضمن قدردانی از سه دانشگاه شهید بهشتی، شیراز و بیرجند در اجرای پایلوت طرح پرستار پیگیر، افزود: نتایج و گزارشات طرح پرستار پیگیر خوشبختانه موفقیت آمیز بوده و نسخه سوم دستورالعمل این طرح هم به دانشگاهها ابلاغ شده و سایر دانشگاهها هم به تدریج این طرح را آغاز میکنند، چرا که پیگیری بیمار جزو وظیفه ذاتی پرستار است.
وی به توسعه کلینیکهای آموزش سلامت در بیمارستانها با مسوولیت پرستاران تاکید کرده و گفت: در هماهنگی که با معاونت بهداشت صورت گرفته، قرار است این کلینیکها به مراکز جامع خدمات سلامت متصل شود و طرح پایلوت آن هم به زودی در دو دانشگاه اجرایی خواهد شد.
مدیرکل دفتر ارتقای سلامت معاونت پرستاری، آموزش را گام اول در راه اندازی کلینیکهای مراقبت تسکینی دانست و تصریح کرد: از شورای آموزش مداوم مصوبه گرفته شده تا بتوانیم دورههای آموزشی لازم هم برای مراقبت تسکینی کودکان و هم بزرگسالان برگزار کنیم؛ که این دورهها به صورت مجازی در حال ضبط است و در اختیار دانشگاهها قرار خواهد گرفت.
رسولی در ادامه از تشکیل کارگروهی متشکل از دانشگاههای علوم پزشکی مستقر در تهران به همکاری سازمان تامین اجتماعی و دانشگاه آزاد خبرداد و گفت: کنترل و ارزشیابی بیمارستانهای کشور و اهتمام برای ارتقای کیفیت خدمات پرستاری که دغدغه همه ما به عنوان پرستار است، در دستور کار این کارگروه خواهد بود و نتایج آن به دانشگاهها ابلاغ خواهد شد تا در سایر مناطق آمایشی نیز اجرایی شود.