- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
۱۰ کالای اصلی صادراتی ایران چیست؟
رییس کل گمرک ایران گفت: در هفت ماهه سال جاری ۶ میلیون و ۹۴۸ هزار تن انواع کالای خارجی از طریق مرزهای ایران ترانزیت شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۸۱ درصد رشد داشت.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از گمرک، «مهدی میراشرفی» اظهار داشت: مقایسه آمار تجارت خارجی کشور در هفت ماهه سال جاری با مدت مشابه سال ۹۹ حاکی از رشد ۱۶.۵ درصد در وزن و ۴۳ درصد در ارزش مجموع کالاهای مبادله شده بین ایران با سایر شرکای تجاری است.
وی افزود: از ۹۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالاهای صادراتی و وارداتی به ارزش ۵۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار در این مدت ۷۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تن به ارزش ۲۷ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار به صادرات اختصاص داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵ درصد در وزن و ۴۷ درصد در ارزش رشد را نشان میدهد.
رئیس کل گمرک ایران با تأکید بر رفع موانع و مشکلات فعالان اقتصادی، خاطرنشان کرد: در هفت ماهه سال جاری ۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار از طریق گمرکات به کشور وارد شد که در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۹ از نظر وزن ۲۱ درصد و از نظر ارزش ۳۸ درصد افزایش داشت.
وی تصریح کرد: بخش اعظم کالاهای وارداتی به کشور را کالاهای اساسی، ماشینآلات و قطعات صنعتی و نهادهها و اقلام واسطهای تولید تشکیل میدهد.
معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: پنج مقصد مهم صادرات کالاهای ایرانی در این مدت چین با ۱۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تن کالا به ارزش هفت میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار، عراق با ۱۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن به ارزش پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار، ترکیه با ۱۱ میلیون تن به ارزش سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار، امارات با ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن به ارزش ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار و افغانستان با ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار بودند.
وی ۱۰ قلم نخست صادرات ایران در این مدت را گاز طبیعی، متانول، پلیاتیلن، محصولات نیمه تمام آهنی، پروپان مایع، شمش آهن، میلههای آهنی، اوره، کاتد مس و قیر عنوان کرد.
رییس کل گمرک ایران اظهار داشت: از مجموع کالاهای وارداتی به کشور در این مدت، ۱۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن به ارزش ۱۱ میلیارد دلار را کالاهای اساسی تشکیل میدهد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۷۱ درصد وزنی و ۴۰ درصد ارزشی افزایش یافته است.
رییس کل گمرک ایران گفت: برای واردات ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تن از کالاهای اساسی به ارزش هشت میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار، ارز ترجیحی تعلق گرفته است که میزان آن در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزن کالاها ۶۱ درصد و از نظر ارزش ۳۲ درصد رشد داشته است.
وی تاکید کرد: پنج کشور مبدأ واردات کالا به ایران امارات با ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تن به ارزش هشت میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار، چین با یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن به ارزش ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار، ترکیه با ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن به ارزش ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار، آلمان با ۵۱۲ هزار تن به ارزش یک میلیارد دلار و سوییس با یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد دلار هستند.
به گفته میراشرفی، تلفن همراه، ذرت دامی، گندم، دانه سویا، روغن آفتابگردان، کنجاله سویا، جو، برنج، شکر و روغن پالم ده قلم عمده کالاهای وارداتی در این مدت بودند.