- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
فیسبوک نام خود را به «متا» تغییر میدهد
مارک زاکربرگ، مدیرعامل شرکت فیسبوک روز پنجشنبه در بحبوحه بحث بر سر رویکردهای این کمپانی اعلام کرد که نام آن به «متا» تغییر پیدا خواهد کرد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، مدیرعامل فیسبوک گفت که این تغییر نام در راستای چشمانداز این شرکت بر اساس حقیقت مجازی در آینده صورت میگیرد.
این در حالی است که منتقدان شبکه اجتماعی فیسبوک بر این باور هستند که تغییر نام این شرکت تنها تلاشی برای منحرف کردن اذهان عمومی از «اسناد فیسبوک» است.
«اسناد فیسبوک» به مدارکی گفته میشود که ابتدا از سوی فرانسیس هاوگن، افشاگر و کارمند سابق فیسبوک افشا شد. این اسناد نشان میدهد که شرکت فیسبوک هشدارهای داخلی مبنی بر پیامدهای منفی و اغلب مضر الگوریتم خود را نادیده گرفته بود.
مارک زاکربرگ روز پنجشنبه گفت که چشمانداز آینده کمپانی او «متاورس» نام دارد و اسم این شرکت هم به همین دلیل به «متا» تغییر پیدا میکند.
به گفته وی «متاورس» فضایی سه بعدی و «محیطی مجازی» خواهد بود که کاربران به جای نگریستن به آن بر روی صفحههای رایانهای، به درون آن خواهند رفت.
ویکتوریا پتروک، تحلیلگر فناوریهای نوین بر این باور است که چشمانداز آینده فیسبوک براساس حقیقت مجازی شامل دیگر جنبههای زندگی آنلاین از جمله خرید و رسانههای اجتماعی نیز خواهد شد.
مارک زاکربرگ گفته است که انتظار دارد که شمار کاربران «متاورس» تا یک دهه آینده به یک میلیارد نفر برسد. بنیانگذار فیسبوک بر این باور است که همانطور که تلفنهای هوشمند جایگزین رایانههای ثابت شدند «متاورس» نیز آینده ارتباط گیری انسانها با یکدیگر خواهد بود.