- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
تأمین مالی ۶۳ میلیون دلاری "صندوق توسعه ملی" برای احداث مرکز «تترا»
طرح احداث مرکز تولید و توسعه رادیوداروهای ایران (تترا) با سرمایه گذاری ۶۳ میلیون دلاری "صندوق توسعه ملی" به عنوان قطب تولید محصولات رادیودارویی در خاورمیانه مراحل نهایی خود را طی میکند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از روابط عمومی صندوق توسعه ملی، طرح احداث مرکز تولید و توسعه رادیوداروهای ایران (تترا) که از سال ۹۷ کار ساخت آن آغاز شده است؛ با وجود مسائل اقتصادی و تحریمی ایجاد شده در کشور، مراحل نهایی خود را طی میکند.
مرکز تولید و توسعه رادیوداروهای ایران (تترا) که قرار است با مساحت ۳۶ هزار متر مربع در ۹ طبقه ساخته شود، توسط صندوق توسعه ملی به میزان ۶۳ میلیون دلار تأمین سرمایه شده است.
دکتر علیرضا میرمحمد صادقی، عضو هیأت عامل و معاون بانکی و اعتباری صندوق توسعه ملی در بازدید از این مرکز که با هدف ارایه بالاترین سطح استاندارد محصولات و خدمات به هموطنان و نیز ایجاد ظرفیت آزاد برای صادرات با رویکرد تبدیل شدن به قطب تولید محصولات رادیودارویی در خاورمیانه طراحی شده است از نزدیک در جریان مراحل اجرای طرح قرار گرفت.
در طراحی مرکز تترا هجده خط تولید رادیودایزوتوپهای دارویی، رادیوداروها و کیتهای سرد (چهارده خط تولید سلولهای داغ و چهار خط تولید کیت سرد و مواد اولیه و مؤثره شیمیایی) به همراه واحدهای مختلف کنترل کیفی و تحقیق و توسعه در نظر گرفته شده است، این مرکز قابلیت اجرای مراحل مختلف تحقیق و توسعه را بر اساس الزام بین المللی GMP برای فازهای آزمایشگاهی تا فاز حیوانی دارا خواهد بود.