- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
- عباس عراقچی پیام رهبر انقلاب را به مسکو برد
- یک لیوان نوشابه چند درصد ابتلا به دیابت را افزایش می دهد؟
- جزییات تعرفه گمرکی واردات خودرو، سیگار و موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
- جزییات وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ اعلام شد
- آملی لاریجانی: فعلا FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست
- مکان دور دوم گفتگوهای ایران و آمریکا مشخص شد
- زمان واریز حقوق فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد
- فواید عرق چهل گیاه برای پوست صورت
- عباس عراقچی: با آمریکا مذاکره می کنیم اما غیرمستقیم
ممنوعیت صادراتی رویکرد نادرستی است
رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: مشوقهای صادراتی باید برای حمایت از صادرکنندگان پرداخت شود و در این راستا، برای پرداخت یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ برنامهریزی شده است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایرنا، «علیرضا پیمان پاک» در نشست با هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با بیان اینکه مشکلات حوزه صادرات مشخص است و باید به دنبال راه حلهای عملیاتی برای رفع آنها باشیم، خاطرنشان کرد: برخی از این موانع صادراتی مانند بازگشت ارز مربوط به گذشته است که راهکارهای آن باید تعریف شود و همچنین برای برنامههای آینده تجارت کشور نیز ایدهها باید تبدیل به پروژههای عملیاتی شوند تا منجر به نتایج سودمند برای کشور شود.
وی با اشاره به پیگیری وزیر صنعت، معدن و تجارت درخصوص صندوق عوارض صادراتی، اظهار داشت: در این بخش، درآمدها باید صرف زنجیره ارزش شود، زیرا عمده صادرات امروز کشور خام فروشی است و باید این روند به تجارت کالاهایی با ارزش افزوده بیشتر هدایت شود.
پیمان پاک با بیان اینکه ایجاد محدودیت در صادرات موجب کمبود منابع و کاهش تجارت شده است، تاکید کرد: به دنبال ضوابط جدید در زمینههای ارزی و تجاری، تعرفهها، مشوقهای صادراتی و کانالهای مالی و بانکی هستیم تا قوانین، منجر به ایجاد ذخایر ارزی و افزایش صادرات شود.
وی نمایشگاه را ابزاری برای مدیریت دانست و تصریح کرد: نمایشگاهها در سالهای اخیر با غرفه فروشی به دنبال کسب و کار بودند، اما از این پس به عنوان رویدادهای تجاری از این بخش به بهترین شکل استفاده خواهد شد.
رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران تاکید کرد: ممنوعیت صادراتی رویکرد نادرستی است، زیرا تجارت با معنای آزاد آن تعریف میشود و کشورهای موفق در صادرات و واردات با محدودیت مواجه نیستند؛ بر همین اساس مقرر شده تا اظهار صادراتی در سامانه جامع تجارت به گونهای باشد که در زمان اعمال قوانین، مشمول کالاهای ثبتشده نشود.
وی با اشاره به موانع صادراتی در بخش تجهیزات پزشکی، تاکید کرد: در این زمینه فرصت خوبی برای کشور فراهم است و باید از ظرفیت آن استفاده شود که به دلیل همکاری نداشتن بخشهای مختلف، محدودیتهای صادراتی این بخش اصلاح نشده است، اما در حال برگزاری مذاکرات با کشورهایی مانند عمان هستیم.
رییس سازمان توسعه تجارت تاکید کرد: همچنین در حوزه لوازم خانگی به دنبال همکاری و ایجاد برند مشترک با قزاقستان و پاکستان هستیم تا از این ظرفیت برای تهاتر بیشتر استفاده شود که صادرات قطعات به این کشور گام نخست در این بخش خواهد بود.
پیمان پاک با بیان اینکه قزاقستان یک فرصت تجاری برای صادرات کالا به کشورهای هم پیمان اتحادیه اقتصادی اوراسیا است، اظهار داشت: با توجه به بازگشت قطعی سوریه به اتحادیه عرب باید از ظرفیت این بخش بهرهمند شویم، زیرا با توجه به نیاز این کشور به منابع ارزی خود میتوان کشت فراسرزمینی را آغاز و تجارت با سوریه را از این مسیر توسعه داد.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته برنامه ریزی برای پرداخت ۳۵ میلیارد تومان مشوق صادراتی انجام شده که تاکنون ریالی از آن به ثمر نرسیده است، تصریح کرد: حمایت از توسعه بازار، لجستیک، گمرکات و تعرفهها و مسائل مالی و بانکی باید در اولویت مشوقها باشد و به صورت زیرساختی به تمام صادرکنندگان پرداخت شد.
رییس سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اینکه برای سال آینده مبلغ یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مشوق صادراتی مطرح شده است، گفت: مذاکراتی با سازمان برنامه و بودجه انجام شده تا این مبالغ را سازمان توسعه تجارت از منابع نفت و گاز تامین کند به این ترتیب که میعانات در اختیار سازمان قرار بگیرد تا با مبالغ فروش حاصل از آن، هزینههای صادراتی پرداخت شود.