- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
بالاترین تعرفه گاز متعلق به چه صنایعی است؟
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز گفت: بالاترین تعرفه گاز متعلق به صنعت پتروشیمی است که حدود ۳ هزار و ۷۰۰ تومان برای هر متر مکعب است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از صدا و سیما، جلال نورموسوی افزود: براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی از سال ۹۳ تغییراتی در نرخ تعرفه گاز واحدهای پتروشیمی داشته ایم و در سالهای اخیر به صورت ماهیان محاسبه و اعلام میشود.
وی گفت: این تعرفه براساس فرمولی که به ۴ هاب انرژی دنیا وابسته است تعیین میشود و شناور است.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز با بیان این که این نرخ در ماهها و فصول مختلف سال تغییر میکند، افزود: هم اکنون قیمت خوراک پتروشیمیها رقمی معادل ۳ هزار و ۷۴۰ تومان تعیین شده است.
نورموسوی با بیان این که قیمت تعرفه گاز دیگر صنایع تابعی از قیمت خوراک پتروشیمیها است گفت: بر همین اساس قیمت گاز صنایع فولادی و فلزی معادل ۳۰ درصد خوراک پتروشیمی هاست که رقمی حدود هزار و ۱۲۰ تومان میشود.
وی با بیان این که قیمت دیگر صنایع همچون صنایع سیمان، صنایع غذایی، دارویی، تبدیلی و صنایع کانیهای غیر فلزی نظیر آجر و سرامیک معادل ۱۰ درصد قیمت خوراک پتروشیمیها است، افزود: هم اکنون این صنایع برای هر متر مکعب گاز رقمی معادل ۳۷۰ تومان پرداخت میکنند.
نورموسوی با بیان این که در حال حاضر بالاترین نرخ متعلق به پتروشیمی هاست که مورد تأیید شورای عالی انرژی نیز قرار گرفته است، گفت: با این حال قیمت خوراک پتروشیمیها با نرخ غیر یارانهای متفاوت است.
وی در توزیع بیشتر در خصوص ملاکها برای تعیین نرخ گاز غیر یارانهای افزود: در این زمینه قانون دائمی هدفمندی یارانهها تکلیف را روشن کرده که بر مبنای این قانون نرخ غیر یارانهای معادل ۷۵ درصد متوسط قیمت گاز صادراتی است.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز در خصوص تعیین قیمت گاز صادراتی هم گفت: با توجه به این که گاز قیمت جهانی ندارد و نرخ آن در فصول مختلف سال و همچنین برای مقاصد صادراتی مختلف متفاوت تعیین میشود، بنابر این نمیتوان قیمت ثابتی برای گاز صادراتی اعلام کرد، اما میانگین آن الان از مرز ۴ هزار تومان عبور کرده است.