- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
- عباس عراقچی پیام رهبر انقلاب را به مسکو برد
- یک لیوان نوشابه چند درصد ابتلا به دیابت را افزایش می دهد؟
بالاترین تعرفه گاز متعلق به چه صنایعی است؟
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز گفت: بالاترین تعرفه گاز متعلق به صنعت پتروشیمی است که حدود ۳ هزار و ۷۰۰ تومان برای هر متر مکعب است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از صدا و سیما، جلال نورموسوی افزود: براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی از سال ۹۳ تغییراتی در نرخ تعرفه گاز واحدهای پتروشیمی داشته ایم و در سالهای اخیر به صورت ماهیان محاسبه و اعلام میشود.
وی گفت: این تعرفه براساس فرمولی که به ۴ هاب انرژی دنیا وابسته است تعیین میشود و شناور است.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز با بیان این که این نرخ در ماهها و فصول مختلف سال تغییر میکند، افزود: هم اکنون قیمت خوراک پتروشیمیها رقمی معادل ۳ هزار و ۷۴۰ تومان تعیین شده است.
نورموسوی با بیان این که قیمت تعرفه گاز دیگر صنایع تابعی از قیمت خوراک پتروشیمیها است گفت: بر همین اساس قیمت گاز صنایع فولادی و فلزی معادل ۳۰ درصد خوراک پتروشیمی هاست که رقمی حدود هزار و ۱۲۰ تومان میشود.
وی با بیان این که قیمت دیگر صنایع همچون صنایع سیمان، صنایع غذایی، دارویی، تبدیلی و صنایع کانیهای غیر فلزی نظیر آجر و سرامیک معادل ۱۰ درصد قیمت خوراک پتروشیمیها است، افزود: هم اکنون این صنایع برای هر متر مکعب گاز رقمی معادل ۳۷۰ تومان پرداخت میکنند.
نورموسوی با بیان این که در حال حاضر بالاترین نرخ متعلق به پتروشیمی هاست که مورد تأیید شورای عالی انرژی نیز قرار گرفته است، گفت: با این حال قیمت خوراک پتروشیمیها با نرخ غیر یارانهای متفاوت است.
وی در توزیع بیشتر در خصوص ملاکها برای تعیین نرخ گاز غیر یارانهای افزود: در این زمینه قانون دائمی هدفمندی یارانهها تکلیف را روشن کرده که بر مبنای این قانون نرخ غیر یارانهای معادل ۷۵ درصد متوسط قیمت گاز صادراتی است.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز در خصوص تعیین قیمت گاز صادراتی هم گفت: با توجه به این که گاز قیمت جهانی ندارد و نرخ آن در فصول مختلف سال و همچنین برای مقاصد صادراتی مختلف متفاوت تعیین میشود، بنابر این نمیتوان قیمت ثابتی برای گاز صادراتی اعلام کرد، اما میانگین آن الان از مرز ۴ هزار تومان عبور کرده است.