کد خبر: ۴۵۲۳
۲۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹

زنان در آمریکا امکان دریافت قرص سقط جنین را از طریق بسته‌های پستی پیدا کردند

بنا به تصمیم اداره دارو و غذای ایالات متحده متقاضیان دریافت قرص سقط جنین می‌توانند این قرص را از طریق پست دریافت کنند و دیگر نیازی به مراجعه حضوری برای دریافت آن نیست.

اداره دارو و غذای آمریکا روز پنجشنبه دسترسی به دارویی را که در مراحل اولیه بارداری به آن پایان می‌دهد تسهیل کرد.

به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، بنا به تصمیم اداره دارو و غذای ایالات متحده متقاضیان می‌توانند این قرص را از طریق پست دریافت کنند و دیگر نیازی به مراجعه حضوری برای دریافت آن نیست. دسترسی به این قرص در حالی تسهیل می‌شود که کشمکش بر سر حق زنان برای سقط جنین در آمریکا ادامه دارد.

امکان استفاده از قرص میفپریستون (mifepristone) در آمریکا تا هفته دهم بارداری وجود خواهد داشت. این دارو در برخی موارد برای درمان زنانی که با سقط جنین طبیعی و غیرعمدی روبرو می‌شوند نیز تجویز می‌شود.

زنان در آمریکا امکان دریافت قرص سقط جنین را از طریق بسته‌های پستی پیدا کردند

محدودیت‌های دسترسی به قرص میفپریستون از زمان تائید آن از سوی اداره دارو و غذای آمریکا در سال ۲۰۰۰ پابرجا بود. این محدودیت‌ها چند ماه پیش به طور موقت به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شد، اما تصمیم روز پنجشنبه اداره دارو و غذای ایالات متحده به معنای لغو دائمی این محدودیت‌ها است.

با این حال ۱۹ ایالت آمریکا از جمله تگزاس قوانینی وضع کرده‌اند که دسترسی به قرص میفپریستون از راه دور و بدون مراجعه حضوری را با وجود تصمیم روز پنجشنبه اداره دارو و غذای ایالات متحده ناممکن می‌کند. در مقابل ایالت‌هایی مانند نیویورک و کالیفرنیا که دسترسی به سقط جنین را تسهیل کرده‌اند ممکن است امکان ارسال قرص میفپریستون برای زنان در دیگر ایالت‌ها را فراهم کنند.

دیوان عالی آمریکا قرار است تا پایان ماه ژوئن سال آینده (خرداد/تیر) درباره پرونده ممنوعیت سقط جنین از هفته پانزدهم بارداری در ایالت میسیسیپی تصمیم گیری کنند. حکم عالی‌ترین مرجع قضایی ایالات متحده در این پرونده می‌تواند حکم قبلی این نهاد در سال ۱۹۷۳ مبنی بر قانونی بودن سقط جنین در سراسر آمریکا را زیر سوال ببرد.

دسترسی به قرص میفپریستون در شماری از کشور‌های اروپایی از جمله فرانسه و ایرلند در جریان همه‌گیری کرونا تسهیل شد. این در حالی است که لهستان و اسلوواکی در جریان شیوع بیماری «کووید ۱۹» قوانین سخت‌گیرانه‌تری در زمینه سقط جنین وضع کردند.

گزارش خطا
خبرهای مرتبط
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر