- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
- عباس عراقچی پیام رهبر انقلاب را به مسکو برد
- یک لیوان نوشابه چند درصد ابتلا به دیابت را افزایش می دهد؟
۲ درصد مهاجرین جهان در ایران هستند
دبیرکل اتاق بازرگانی تهران گفت: ایران ۴ میلیون مهاجر یعنی دو درصد از کل جمعیت مهاجران جهان را در خود جای داده در حالیکه جمعیت ایران یک درصد کل جمعیت دنیاست.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از اتاق تهران؛ بهمن عشقی در همایش بررسی ظرفیتهای اقتصادی و تجاری مهاجران در توسعه روابط با همسایگان، با اشاره به نگاه انسانی و اجتماعی به مقوله مهاجرت با بیان اینکه هر ۱۰ درصد افزایش مهاجران ۱.۵ درصد به حجم تجارت اضافه میکند افزود: بخش عمدهای از کالاهای صادراتی ایران به عراق و افغانستان از طریق مهاجران به این کشورها صادر میشود.
وی اضافه کرد: از آنجا که مهاجرت و مهاجران فرصتی برای رونق بخشی به تجارت هستند بنابراین نهادهایی مانند اتاق تهران و تشکلهای وابسته باید تلاش کنند تا اندیشه برخورد ناصواب، طبقاتی و نژادی با مهاجران، بازتعریف شود.
عشقی با بیان اینکه ایران باید آغوش خود را برای مهاجران باز کند تا از مواهب آن برخوردار شود، افزود: در عین حال به مقوله مهاجرت باید نگاه اقتصادی داشت و فرصتها و تهدیدهای آن را در نظر گرفت.
وی افزود: ایران در منطقهای واقع شده که گسل جغرافیایی پرتحرک و پرحاشیه است که در طول تاریخ و از میانه قرن ۱۸ با ظهور امپراطوری عثمانی و تصرف هند از سوی بریتانیا تبدیل به یک کانون خطر شده؛ به نحوی که یک گسل در حال لرزش دائمی تبدیل شد است.
به گفته عشقی، نزدیکی دینی و فرهنگی و وجود فهرست اشتراکات موجب شده که مهاجرت افغانها و عراقیها برای ایران قابل هضم باشد؛ بنابراین هضم فرهگی و اجتماعی این اقوام در جامعه ایرانی پیچیده نیست و این یک فرصت به شمار میرود.
وی افزود: بخش عمدهای از زحمت بازسازی ایران بعد از جنگ به عهده مهاجرانی بوده است که در ایران حضور یافته اند جالب است بدانیم ۱.۲ تریلیون دلار خسارت به ایران در دوره جنگ تحمیلی وارد شده است.