کد خبر: ۴۹۲۴
۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۰
«علی حاجی خانی» با حکم رییس جمهور به عنوان دبیر هیات عالی گزینش کشور منصوب شد.

«علی حاجی‌ خانی» با حکم رییس‌ جمهور به عنوان دبیر هیات عالی گزینش کشور منصوب شد.

به گزارش اکوپل نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، در حکم انتصاب آیت‌ الله سید ابراهیم رییسی رییس‌ جمهور خطاب به علی حاجی‌ خانی آمده است: در اجرای ماده (۵) آیین نامه اجرایی قانون گزینش کشور مصوب ۱۳۷۷/۰۵/۲۵ مجلس شورای اسلامی، بنا به پیشنهاد اعضای هیات عالی گزینش و نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، ضمن واگذاری وظایف مقرر در تبصره (۲) ماده (۵) قانون گزینش، به موجب این حکم به عنوان «دبیر هیات عالی گزینش کشور» منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود در چارچوب اوامر و تدابیر حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در امر خطیر گزینش نیروی انسانی متعهد و کار آمد «با اهتمام به عدالت محوری»، «روحیه انقلابی»، «مردم داری»، «پاکدستی و فساد ستیزی، قانون مداری و «مفاد عهدنامه مدیران دولت مردمی»، با نظارت مدبرانه و دقیق بر حسن اجرای امور گزینش کشور در پیشبرد تحقق اهداف دولت در این حوزه مجدانه کوشا باشید.

توفیقات آن‌جناب را در انجام شایسته وظایف محوله، خدمت‌رسانی به مردم، تحقق آرمان‌های نظام اسلامی و به ویژه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از درگاه خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

«علی حاجی خانی» دبیر هیات عالی گزینش کشور شد

علی حاجی‌ خانی، دانشیار علوم قرآن و حدیث دانشگاه تربیت مدرس، متولد ۱۳۴۷ شهر قزوین است.

وی تحصیلات خود را تا پایان دوره دکتری از دانشگاه علامه طباطبایی در کنار تحصیلات دروس حوزوی به انجام رسانید و تدریس در دانشگاه‌های آموزش عالی را از سال ۱۳۶۶ آغاز کرد و ۳۴ سال سابقه تدریس در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را در کارنامه آموزشی خود دارد و در دانشگاه‌های صنعتی شریف، علامه طباطبایی و تربیت مدرس و نیز حوزه علمیه امام صادق علیه السلام اشتغال به تدریس داشته است.

راهنمایی و مشاوره و داوری ده‌ها پایان نامه ارشد و رساله دکتری و تالیف کتب متعدد در حوزه نهج البلاغه و قرآن و حدیث و میان رشته‌ای و نیز ده‌ها مقاله علمی- پژوهشی از جمله سوابق پژوهشی حاجی خانی به شمار می‌آید.

حاجی‌ خانی در کنار فعالیت علمی و پژوهشی خود، سوابق مستمری در امور اجرایی در سطوح مختلف را در کارنامه کاری خود به ثبت رسانده است. وی از سال ۱۳۶۹ همکاری خود را با نهاد ریاست جمهوری و دفتر رئیس جمهور آغاز کرد و سوابق و تجربیات متعددی از جمله رییس مجامع و شورا‌های عالی ریاست جمهوری، معاون امور مدیران ارشد دفتر رییس‌جمهور، مدیرکل امور مدیران ارشد دفتر رییس جمهور، جانشین معاونت هماهنگی، پیگیری‌های ویژه و خدمات مدیریت دفتر رییس جمهور، عضو شورای برنامه ریزی راهبردی نهاد ریاست جمهوری، رییس کمیته تخصصی مدیریت نهاد ریاست جمهوری، مدیر نمونه نهاد ریاست جمهوری در جشنواره شهید رجایی و موسس سامانه مدیران ارشد با هدف شناسایی و انتخاب مقامات اجرایی کشور و نظارت و ارزیابی مستمر بر عملکرد آن‌ها را در کارنامه اجرایی خود دارد.

گزارش خطا
خبرهای مرتبط
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر