- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
- عباس عراقچی پیام رهبر انقلاب را به مسکو برد
- یک لیوان نوشابه چند درصد ابتلا به دیابت را افزایش می دهد؟
داود منظور: برای سال آینده ۴۴۹ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی پیش بینی شده است
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به افزایش حدود ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی پیش بینی شده در لایحه بودجه سال آینده، تاکید کرد: لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ یک نگاه تحولی به مالیات دارد؛ به طوریکه سال آینده کشور با تکیه بر منابع پایدار مالیاتی، به صورت مقتصدانه و با صرفه جویی و کارآمدی هر چه تمامتر اداره خواهد شد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از رسانه مالیاتی ایران، داود منظور، در گفتگو با کارشناس برنامه نگاه یک، گزارشی از برنامههای این سازمان برای اصلاح و تحول در نظام مالیاتی و همچنین تحقق درآمدهای مالیاتی سال آینده خبر داد و گفت: در بودجه سال ۱۴۰۱، اولا رشد بودجه عمومی محدودتر شده و صرفا دولت یک رشد ۷ درصدی را در منابع عمومی بودجه پیش بینی کرده که نشان از اداره کشور با رویکرد مقتصدانه، با صرفه جویی و کارآمدی هر چه تمامتر است.
وی عنوان داشت: بدیهی است کسری بودجه، دولتها را به سمت شیوههای زیان بار و تورم زای تامین مالی مثل استقراض از بانک مرکزی، افزایش پایه پولی و نظایر آن سوق میدهد که عمدتا برای دولتهای بعدی، بدهی ایجاد میکند.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه در لایحه بودجه سال آینده، ترکیب منابع که شامل درآمدهای عمومی دولت، درآمدهای حاصل از واگذاری داراییهای سرمایهای و درآمدهای حاصل از واگذاری داراییهای مالی است نیز به صورت منطقی درآمده و سهم مالیاتها در تامین مالی دولت بیشتر شده، گفت: در مجموع، درآمدهای مالیاتی دولت از ۳۲۵ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۵۲۶ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ افزایش پیدا کرده که البته بخش کوچکی از آن را درآمدهای مالیاتی گمرک تشکیل میدهد.
وی در خصوص رقم پیش بینی شده درآمدهای مالیاتی در لایحه بودجه سال آینده نیز گفت: درآمدهای مالیاتی سازمان شامل مالیاتهای مستقیم و مالیات بر کالا و خدمات است و در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱، رقمی معادل ۴۴۹ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی پیش بینی شده است و این در حالیست که درآمدهای مالیاتی مصوب در بودجه سال جاری رقمی معادل ۲۷۰ هزار میلیارد تومان است.
منظور همچنین خاطرنشان کرد: توزیع رشد درآمدهای مالیاتی در بین منابع مالیاتی، توزیع متوازنی است و منابع مالیاتی از قبیل مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی، مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی، مالیات مشاغل و مستغلات و ... از رشد متوازن حدود ۶۰ درصدی برخوردارند.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور همچنین در بخشی از سخنان خود گزارشی از وضعیت تحقق درآمدهای مالیاتی در ۹ ماهه سال جاری ارایه کرد و گفت: در ۹ ماهه امسال، از ۲۷۰ هزار میلیارد تومان درآمدهای مالیاتی پیش بینی شده، رقمی معادل ۲۲۰ هزار میلیارد تومان وصول شده است.
منظور اعلام کرد: با توجه به اولویتهای برنامهای و سیاستگذاریهای کلان وزارت امور اقتصادی و دارایی، قصد داریم نسبت مالیات به GDP که هم اکنون در حدود ۷ درصد است را تا پایان دولت سیزدهم به حدود ۱۰ درصد افزایش دهیم که عمده این افزایش ناشی از افزایش کوشش مالیاتی، مبارزه با فرار مالیاتی و استفاده حداکثری از ظرفیتهای قانونی موجود خواهد بود.