کد خبر: ۵۵۳۰
۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
آیا در شان خانواده‌های شریف ایرانی استفاده از خودرو بالغ بر ۱۸۰ میلیون تومانی است که از آن به عنوان ارابه مرگ یاد می‌کنند؟!

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی گفت: ناکارآمدی خودورسازان داخلی بلای جان ملت شده است یکی از عوامل متعدد تصادفات و تلفات جاده‌ای ایمنی پایین و کیفیت نازل خودرو‌های داخلی است؛ آیا در شان خانواده‌های شریف ایرانی استفاده از خودرو بالغ بر ۱۸۰ میلیون تومانی است که از آن به عنوان ارابه مرگ یاد می‌کنند؟!

به گزارش اکوپل نیوز به نقل از خانه ملت، سید احمد آوایی در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه، ۱۰ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با اشاره به مسائل ملی و منطقه‌ای اشاره و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران سیاست خارجی خود را همواره بر پایه اصل استقلال تنظیم نموده است؛ اما استقلال به معنای عدم ارتباط با کشور‌های دیگر و ملت‌های دیگر نیست ارتباط با کشور‌های شرقی و غربی اگر بر مبنای سه اصل عزت، حمکت و مصلحت باشد هیچ منعی ندارد و با غرب‌گرایی و شرق گرایی متفاوت است.

سید احمد آوایی: ارابه‌های مرگ در شان ایرانیان نیست

نماینده مردم دزفول درمجلس شورای اسلامی افزود: دولت باید هوشمندانه تلاش کند تا بر مبنای تحقق حداکثر منابع ملی نسبت به تنظیم روابط با همسایگان و دیگر کشور‌ها اقدام نماید؛ مهمترین مولفه قدرت در سیاست قدرت خارجی مشروعیت داخلی است بر همین اساس باید با گفتگو با نخبگان داخلی طرز تفکر‌های مختلف به سوی ایجاد اجماع داخلی در جهت حل مشکلات کشور گام برداریم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: متاسفانه تمام دولت‌ها زمانیکه سرکار می‌آیند؛ سنگری را فتح کرده‌اند. دولت‌های قبل خود را خائن فرض کرده و تحت تاثیر فشار گروه‌های خاص و احزاب می‌خواهند تدبیری ایجاد کنند. به وزرای محترم تاکید می‌کنم در مقابل فشار فرصت طلبان بی ریشه جهت انتصابات فامیلی و بی ریشه مقاومت نموده ولو به قیمت از دست دادن جایگاه خود باشد.

نماینده مردم در مجلس یازدهم یادآور شد: ناکارآمدی خودورسازان داخلی بلای جان ملت شده است یکی از عوامل متعدد تصادفات و تلفات جاده‌ای ایمنی پایین و کیفیت نازل خودرو‌های داخلی است؛ آیا در شان خانواده‌های شریف ایرانی استفاده خودرو بالغ بر ۱۸۰ میلیون تومان است که از آن به عنوان ارابه مرگ یاد می‌کنند؟! خودروسازان به واسطه حمایت‌های بی ضابطه دولت‌ها صحنه‌های وحشتناک تصادفات جاده‌ای را می‌بینند و شانه از مسئولیت خالی می‌کنند. راه حل این موضوع مشخص است خصوص سازی شرکت‌های خودروسازی و همچنین اجازه واردات خودرو‌های با کیفیت با تعرفه‌های منصفانه که در نهایت منجر به بالا رفتن کیفیت و پایین آمدن قیمت در صنعت خورو سازی کشور خواهد شد.

وی تاکید کرد: موضوع دیگر احتساب خدمت ۳/۴ کارگزاران دولت در مناطق جنگی به صورت حضور داوطلبانه است، که مورد موافقت فرماندهی معظم کل قوا قرار گرفته است، اما متاسفانه منجر به صدور گواهی ایثارگری داوطلبانه نشده است، لذا از ستاد کل نیرو‌های مسلح تقاضا دارم، این گواهی را جهت بهره مندی از امتیازات ایثارگری کارکنان دولت در مناطق جنگی صادر نماید.

آوایی خاطر نشان کرد: جناب آقای رئیس جمهور، شرکت‌ها و کارخانه‌های تولیدی و دانش بنیان را دریابید، در این شرایط بحران اقتصادی این شرکت‌ها که نقش ویژه‌ای در ایجاد اشتغال دارند به دلیل مقررات دست و پاگیر دستگاه‌های دولتی به ویژه سازمان‌های تامین اجتماعی، امور مالیاتی و تعزیرات با فشار شدید مواجه شده‌اند و این همان خودتحریمی است که مکمل تحریم‌های خارجی است، لذا تقاضا دارم پشتیبانی و حمایت از این مجموعه‌ها را در برنامه جدی دولت قرار بدهید، در غیر این صورت همین میزان اشتغال نیز نابود خواهد شد.

آوایی با اشاره به وضعیت فرهنگیان یادآور شد: شایسته نیست این قشر فرهیخته تحت فشار‌های شدید معیشتی قرار داشته باشند، لذا ضمن شنیدن صدای اعتراض آن‌ها، دولت باید لایحه رتبه بندی معلمان و همسان سازی حقوق بازنشستگان را با جدیت دنبال کرده و اجرایی نماید، متاسفانه وضعیت معیشتی ملت شریف ایران سالهاست که با تنگنا‌های شدید مواجه بوده و سفره مردم عملا روزبه روز کوچکتر می‌شود، دولت محترم باید توجه نمایدکه زمام ارائه راهکاری‌های سطحی و ناموفق قبلی بسر آمده است و کشور اکنون نیازمند اخذ تصمیمات اساسی در زمینه اقتصاد، سیاست و فرهنگ است.

نماینده مردم در مجلس یازدهم در مورد خوزستان تاکید کرد: استان مظلوم خوزستان و زادگاهم دزفول؛ مردم شریف خوزستان با وجود منابع سرشار آب تشنه هستند، برخی تشنه آب شُرب و برخی نیازمند آب کشاورزی و دامداری، حق این مردم مظلوم و مقاوم که هشت سال در برابر دشمن ایستادگی کردند تشنگی نیست، در این شرایط سخت اقتصادی کشاورزان و دامداران استان خوزستان که نقش بسزایی در تامین غذای کل کشور دارند، طی خشکسالی سال ۱۴۰۰متحمل خسارات خانمان سوز شده و با وجود تذکرات اینجانب مبنی برتامین و پرداخت خسارات، تاکنون هیچ مبلغی پرداخت نشده است که لازم است که هر چه سریع‌تر اقدام شود.

وی در ادامه افزود: موضوعی دیگر درخصوص پایداری زیرساخت‌های آب شُرب و کشاورزی استان خوزستان و شهرستان دزفول، نظیر بازسازی و نوسازی شبکه آبیاری دز و سد‌ها است که نیاز به پیگیری جدی دارد، جهت جلوگیری از تکرار بحران آب، به سرعت باید عملیات احداث دو سد سردشت و شیرین آب در دزفول به عنوان دو منبع تامین آب شُرب و کشاورزی وارد فاز اجرایی شود.

اینجانب امروز و در اواخر سال ۱۴۰۰هشدار می‌دهم، در صورت عدم پیگیری این‌موضوعات، شاهد تکرار بحران‌های اجتماعی در کشور و علی الخصوص در خوزستان خواهیم بود.

آوایی در پایان خاطر نشان کرد: وضعیت راه‌های منتهی به شهرستان دزفول زیبنده مردم شریف این دیار نیست، عدم تکمیل محور باند دوم ملاثانی شوشتر دزفول و تعریض جاده محمد ابن جعفر طیار علیه السلام به دلیل قطره چکانی بودن اعتبار مصوب، این محور‌ها را به قتلگاه تبدیل کرده است، که از وزیر محترم راه و شهرسازی می‌خواهم جهت تکمیل جاد‌های مذکور، دستورات لازم را صادر فرمایند همچنین با توجه به اینکه پل میان رود دزفول در ردیف اعتبارات ملی قرار گرفته است به تعهدات خود نسبت به تکمیل پل میان رود پایبند باشند.

گزارش خطا
خبرهای مرتبط
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر