- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
تسهیلات پرداختی بانکها به بخشهای اقتصادی ۵۹/۴ درصد بیشتر شد
تسهیلات پرداختی بانکها طی ده ماهه سال ۱۴۰۰ به بخشهای اقتصادی مبلغ ۲۲ هزار و ۹۶۴ هزار میلیارد ریال (۲۲، ۹۴۶/۱ هزار میلیارد ریال) است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ هشت هزار و ۵۵۲ هزار میلیارد ریال (۸، ۵۵۲/۲ هزار میلیارد ریال) معادل ۵۹/۴ درصد افزایش داشته است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در تمام بخشهای اقتصادی طی ده ماهه ابتدای سال جاری مبلغ ۱۵ هزار و ۲۰۵ هزار میلیارد ریال (۱۵، ۲۰۵/۷ هزار میلیارد ریال) معادل ۶۶/۳ درصد کل تسهیلات پرداختی است.
سهم تسهیلات پرداختی بابت تأمین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن در ده ماهه ابتدای سال جاری معادل پنج هزار و ۵۰۲ هزار میلیارد ریال (۵، ۵۰۲/۰ هزار میلیارد ریال) بوده که حاکی از تخصیص ۳۶/۲ درصد از منابع تخصیص یافته به سرمایه درگردش تمام بخشهای اقتصادی (مبلغ ۱۵ هزار و ۲۰۵ هزار میلیارد ریال) (مبلغ ۱۵، ۲۰۵/۷ هزار میلیارد ریال) است.
ملاحظه میشود از شش هزار و ۹۳۴ هزار میلیارد ریال (۶، ۹۳۴/۹ هزارمیلیارد ریال) تسهیلات پرداختی در بخش صنعت و معدن معادل ۷۹/۳ درصد آن (مبلغ پنج هزار و ۵۰۲ هزار میلیارد ریال) (مبلغ ۵، ۵۰۲/۰ هزار میلیارد ریال) در تأمین سرمایه در گردش پرداخت شده است که بیانگر توجه و اولویتدهی به تأمین منابع برای این بخش توسط بانکها در سال جاری است.
شایان ذکر است که همچنان باید در تداوم مسیر جاری، ملاحظات مربوط به کنترل تورم را نیز در نظر گرفت و همواره مراقب قدرت گرفتن پتانسیل تورمی ناشی از فشار تقاضای کل در اقتصاد نیز بود.
بر این اساس ضروری است به افزایش توان مالی بانکها از طریق افزایش سرمایه و بهبود کفایت سرمایه بانکها، کاهش تسهیلات غیرجاری و بازگرداندن آنها به مسیر صحیح اعتباردهی بانکها، افزایش بهرهوری بانکها در تامین سرمایه در گردش تولیدی، پرهیز از فشارهای مضاعف بر دارایی بانکها و ترغیب بنگاههای تولیدی به سمت بازار سرمایه به عنوان یک ابزار مهم درتامین مالی طرحهای اقتصادی (ایجادی) توجه ویژهای کرد.