- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
پرداخت ۵۰۹.۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان
طی ده ماهه سال جاری به ۱۱۷۶ شرکت دانش بنیان معادل ۵۰۹/۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد که نسبت به ده ماهه سال ۱۳۹۹، معادل ۱۲۶.۹ درصد افزایش داشته است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از بانک مرکزی، همچنین بیشترین تسهیلات طی ده ماهه ۱۴۰۰ از سوی بانکهای ملی به مبلغ ۸۲.۰ هزار میلیارد ریال، ملت به مبلغ ۸۱.۰ هزار میلیارد ریال و صادرات به مبلغ ۶۸.۶ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.
برپایه این گزارش، طی ده ماهه ۱۴۰۰ به ۱۱۷۶ شرکت دانش بنیان معادل ۵۰۹.۴ هزار میلیارد ریال پرداخت شد که نسبت به ده ماهه ۱۳۹۹ معادل ۱۲۶.۹ درصد افزایش داشته است.
لازم به توضیح است منظور از تعداد شرکتها در گزارشهای پیش از مقطع دی ماه ۱۳۹۷ تعداد تسهیلات اعطایی به شرکتهای دانش بنیان بوده است و از مقطع دی ماه ۱۳۹۷ تعداد شرکتها فارغ از تعداد تسهیلات پرداختی منظور نظر است.
میزان تسهیلات پرداختی در دی ماه ۱۴۰۰
همچنین در دی ماه ۱۴۰۰ به ۴۶۰ شرکت دانش بنیان معادل ۴۴.۱ هزار میلیارد ریال پرداخت شد که نسبت به دی ماه ۱۳۹۹ معادل ۳۱.۹ درصد افزایش داشته است.
بیشترین تسهیلات طی دی ماه ۱۴۰۰ از سوی بانکهای ملت به مبلغ ۷.۳ هزار میلیارد ریال، تجارت به مبلغ ۷.۲ هزار میلیارد ریال و صادرات به مبلغ ۵.۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.
تعداد و میزان تسهیلات پرداختی از دی ماه ۱۳۹۹ تا دی ۱۴۰۰
همچنین یادآور میشود، مانده کل تسهیلات اعطایی از طرف ۲۸ بانک به شرکتهای دانش بنیان در پایان دی ۱۴۰۰ معادل ۵۹۰.۳ هزار میلیارد ریال است که نسبت به دی ۱۳۹۹ معادل ۱۰۳.۲ درصد افزایش داشته است.
بیشترین مانده کل به بانکهای اقتصاد نوین (۹۴.۳ هزار میلیارد ریال)، صنعت معدن (۷۴.۴ هزار میلیارد ریال) و تجارت (۷۰.۴ هزار میلیارد ریال) تعلق دارد.
لازم به توضیح است به دلیل ارزیابی ماهانه شرکتهای دانش بنیان توسط کارگروه مربوطه در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعدادی از شرکتهای جدید به فهرست شرکتهای دانش بنیان افزوده شده و برخی نیز حذف میشوند لذا بخشی از تغییرات در مانده تسهیلات پرداختی به دلیل فوق است.
همچنین با توجه به اینکه برخی از شرکتهای عادی پس از اخذ شرایط لازم توسط کارگروه مربوطه در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان شرکت دانش بنیان پذیرفته میشوند ممکن است بخشی از مانده مطالبات شرکتهای دانش بنیان فعلی مربوط به زمانی باشد که شرکت دانش بنیان نبوده است.