- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
سهم ایران از صادرات و کریدورهای تجاری را تا بیش از سه برابر افزایش میدهیم
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: اگر مدیریت واحدی برای تصمیم گیری در مرزها وجود داشته باشد میتوان سهم ایران از صادرات و کریدورهای تجاری را تا بیش از سه برابر افزایش داد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از وزارت امور خارجه، جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی با دو دستور کار «مشکلات امور مناطق مرزی» و «اخرین وضعیت همکاری اقتصادی با چین» به ریاست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه و با حضور اعضای ستاد مرکب از معاونان اقتصادی دستگاههای ذیربط برگزار شد.
صفری در این نشست مدیریت واحد مرزی را برای افزایش صادرات و واردات و صدور خدمات مهندسی به کشورهای همسایه را بسیار با اهمیت دانست و افزود: اگر مدیریت واحدی برای تصمیم گیری در مرزها وجود داشته باشد میتوان سهم ایران از صادرات و کریدورهای تجاری را تا بیش از سه برابر افزایش داد.
حاضران در این جلسه در خصوص چالشهای مدیریت مرزها و عدم تصمیم گیری واحد در این حوزه بحث و راهکارها و پیشنهادات خود را ارائه کردند.
در ادامه این نشست در خصوص فرایندهای اجرایی قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین صحبت شد و توضیحاتی در خصوص طرحهای تصویب شده به اطلاع نمایندگان دستگاهها رسید.
خاطر نشان میشود رشد توسعه صادرات کشاورزی جمهوری اسلامی ایران به چین در این مدت چشمگیر بوده است و پیش بینی میشود به زودی به رقم یک میلیارد دلار برسد. بازار چین به محصولات دریایی از جمله آبزیان احتیاج دارد و فرصت خوبی برای صادرات محصولات پروتئینی دریایی به چین فراهم شده است.
در خصوص محصولات کشاورزی نیز با هماهنگیهای صورت گرفته با وزارت جهاد کشاورزی، دیپلماسی کشاورزی شکل گرفته است و اخذ مجوز صادرات میوه هایی، چون سیب، کیوی و پرتقال به کشور چین در حال انجام است که میتواند سودآوری اقتصادی چشمگیری را برای جمهوری اسلامی ایران به همراه داشته باشد.