- اولین محموله خودروهای وارداتی در بوشهر تخلیه شد
- رئیس قوه قضاییه: ممکن است در این روزها شیطنتها بیشتر شود
- مسعود پزشکیان: ادبیات دستوری تاثیرگذار نیست
- ابومحمد جولانی، رهبر شورشیان سوری هیئت تحریر شام کیست؟
- ورود گروههای مسلح به محوطه کاخ ریاستجمهوری دمشق
- حکومت بشار اسد سقوط کرد/ دمشق به کنترل مخالفان درآمد
- بانک مرکزی رمزپولها را مجاز اعلام کرد
- شی نورانی دیده شده در آسمان مربوط به تست میدانی در سپاه بود
- عبدالناصر همتی: اصلا معلوم نیست چرا فیلترینگ را اجرا کردهایم
- عذرخواهی رئیس جمهوری کره جنوبی بابت صدور فرمان حکومت نظامی
- اقتصاد آلمان کمترین میزان رشد را تجربه خواهد کرد
- حضور رئیس قوه قضائیه در دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران
- تروریستهای هیئت تحریر الشام به دمشق نزدیکتر شدند
- هنگام سرماخوردگی فین نکنید
- «محمد» محبوبترین نام نوزادان پسر در انگلستان و ولز شد
- زنکشی در ایتالیا؛ قتلی که مردم ایتالیا را تکان داد
توافق با سازمان بهداشت جهانی در زمینه انتقال واکسن ساخت ایران به کشورهای درخواست کننده
در دیدار رئیس جمعیت هلال احمر ایران با مدیر منطقهای سازمان بهداشت جهانی، دو طرف بر همکاری در زمینه مدیریت بیماری کرونا از طریق انتقال تجارب هلال احمر در این خصوص و همچنین انتقال واکسن کووبرکت به کشورهای درخواستکننده تاکید کردند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از جمعیت هلال احمر، پیرحسین کولیوند در حاشیه اجلاس رهبران جمعیتهای ملی منطقه منا با دکتر احمد سلیم المنظری، مدیر منطقهای سازمان بهداشت جهانی در شهر قاهره مصر دیدار و گفتگو کرد.
کولیوند در این دیدار با اشاره به پیشرفتهای انجام شده در ایران برای ساخت و تولید واکسن کرونا، گفت: هلال احمر آمادگی دارد با هماهنگی دولت و وزارت بهداشت، واکسن ساخت ایران را در اختیار کشورهایی که به این واکسن نیاز دارند، قرار دهد.
رئیس هلال احمر در این دیدار با اشاره به اقدامات شاخص این جمعیت به عنوان معین دولت و در کمک به وزارت بهداشت در زمینه بیماری کرونا گفت: در پیک پنجم کرونا در ابران که موج همهگیری شدیدتر بود، بخشی از تمرکز جمعیت هلال احمر بر شناسایی و بیماریابی و همچنین قرنطینه و کنترل مرزهای ورودی به کشور بوده است.
بیماران نیازمندی که از بیمارستان مرخص میشدند نیز وسایل و تجهیزات مورد نیاز خود همچون کپسول اکسیژن را از بانک امانات تجهیزات پزشکی هلال احمر دریافت میکردند.
کولیوند در ادامه بر آمادگی جمعیت هلال احمر ایران برای همکاری با سازمان بهداشت جهانی در زمینههای مختلف از جمله موضوع کرونا، مهاجران و ... تاکید کرد.
المنظری مدیر منطقهای سازمان بهداشت جهانی هم با اشاره به دیداری که از مرکز مانیتورینگ سازمان اورژانس کشور ایران داشته، ابراز امیدواری کرد که این تجارب به کشورهای نیازمند منتقل شود.
المنظری با توجه به گذراندن مراحل پایانی تاییدیه واکسن کووبرکت از سوی سازمان بهداشت جهانی، اعلام کرد: در صورت اخذ تاییدیه نهایی واکسن تولید ایران، این سازمان میتواند مراحل انتقال آن را به کشورهایی که به واکسن نیاز دارند، انجام دهد.