- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
- محمد اسلامی: آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرف باشد
محسن خجسته مهر: توسعهای که همراه آن آلایندگی باشد «ممنوع» است
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: سیاست ما در این شرکت گره زدن بخش پاییندستی با بالادستی صنعت نفت و تأمین سرمایه مورد نیاز بخش بالادستی و تثبیت خوراک واحدهای پتروشیمی است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از شانا، محسن خجسته مهر در آیین بهرهبرداری از تأسیسات و مخازن ذخیرهسازی و اسکله شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس و امضای هشت قرارداد طرح جمعآوری گازهای مشعل اظهار کرد: مایه مباهات و خوشحالی است که امروز در آیین انعقاد صیانتیترین قراردادهای بالادستی صنعت نفت جمع شدهایم.
وی افزود: من لازم میدانم در این نشست به نوبه خود از حمایتهای همه جانبه صیانتی وزیر نفت، استاندار خوزستان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس و همه آنهایی که در این نشست حضور دارند و در این پروژه بزرگ نقش داشتند تشکر و قدردانی کنم.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: امروز در آیین انعقاد این قرارداد ما میخواهیم از سه مولفه و عنصر مهم صیانتی صحبت کنیم. میدانید که در بخش بالادستی نفت و گاز وظیفه مهم حکومت اسلامی که دولت و وزارت نفت به نمایندگی از حکومت اسلامی باید از آن صیانت کند ذخائر نفت و گاز است.
خجسته مهر اظهار کرد: ما در جمهوری اسلامی باید داراییهای زیرزمینی را به حداکثر ارزش رو زمینی تبدیل کنیم و بتوانیم به گونهای مدیریت کنیم که کمترین ارزروی و آسیبدیدگی به مخازن ایجاد شود و به عبارتی حداکثر تولید را در عین جلوگیری از آسیبدیدگی به مخزن مدیریت کنیم که ما این را مدیریت صحیح مخزن میگوییم.
وی ادامه داد:، اما این کار در اینجا به اتمام نمیرسد این دارایی ارزشمند را وقتی روی زمین آوردیم باید به گونهای از آن استفاده کنیم که حداکثر تولید ثروت در کشور را در بر داشته باشد.
توسعه همراه با آلایندگی؛ ممنوع
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: گازهای مشعل یا گازهای همراه نفت که به صورت مشعل درآمده است یا باید بهصورت گاز به میدانهای نفتی تزریق شود که بتوانیم حداکثر استحصال را داشته باشیم یا اینکه این گازهای مشعل را بهعنوان ارزش افزوده به منظور خوراک در اختیار واحدهای پاییندستی قرار دهیم.
خجسته مهر دومین عنصر صیانت از صنعت نفت را صیانت از محیط زیست دانست و افزود: محیط زیست مقوله بسیار مهمی است که باید از سوی وزارت نفت دنبال شود. توسعهای که همراه آن آلایندگی باشد، ممنوع است و ما در طرحهای خود باید از امر را مدنظر قرار دهیم که آلایندگی صفر باشد برنامه ما نیز این است که ما آن را دنبال میکنیم.
وی سومین عنصر صیانت از صنعت نفت را عنصر سرمایه اجتماعی دانست و تصریح کرد: انعقاد این قرار داد حدود ۶ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم دارد این یکی از کارهایی است که به عنوان سرمایه اجتماعی تولید ثروت و همسو با رفع محرومیتزدایی باید برای آن گام برداریم.
نگاه ویژه دولت به اجرای طرحهای نیمهتمام
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اظهار کرد: مصوبات سفرهای استانی که وزیر نفت برای آن زحمات زیادی کشیده است حدود ۵ هزار میلیارد تومان است و ما در هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران آن را مصوب و ابلاغ کردیم که البته حاصل این پروژههای صیانتی است. همچنین ۲ هزار میلیارد تومان در این استان پروژه جاری وجود دارد که آمادگی داریم نقدینگی این پروژهها را تأمین کنیم.
خجسته مهر با بیان اینکه پنج طرح اصلی جمعآوری گازهای مشعل در کشور داریم که ارزش این پنج طرح حدود ۷ میلیارد یورو است، گفت: طرحی که امروز انعقاد قرارداد آن انجام میشود حدود یک میلیارد یورو بوده که ۳۰۰ میلیون یورو آن قبلا انعقاد قرارداد شده و امروز حدود ۵۰۰ میلیون یوروی دیگر در دولت سیزدهم به امضا میرسد.
وی افزود: اینها پروژههای بسیار ارزشمندی است و این گویای نگاه ویژه دولت سیزدهم به اجرای طرحهای نیمهتمام و تکمیل آنها و اجرای طرحهای جدید است.
معاون وزیر نفت با بیان اینکه این پنج طرح معادل ۲ فاز پارس جنوبی میتواند گازهای همراه را جمعآوری کند، تصریح کرد: با برنامهای که دیده شد انجیال ۳۱۰۰ و ۳۲۰۰ در غرب کارون و غرب کشور تا پایان سال آینده به بهرهبرداری میرسد، از این رو سیاست ما در شرکت ملی نفت ایران گره زدن بخش پاییندستی با بالادستی و تأمین سرمایه مورد نیاز بخش بالادستی و تثبیت خوراک واحدهای پتروشیمی است.
خجسته مهر گفت:در آینده نزدیک برای تأمین منابع مالی شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدانهای نفتی و گازی حتما از سرمایه بخشهای مختلف پتروشیمی استفاده خواهیم کرد. در این خصوص با پنج هلدینگ مهم و یک مجموعه فولادی مذاکره میکنیم تا بتوانیم بخش پاییندستی را به کمک بخش بالادستی بیاوریم.