- محسنی اژهای: التزام به قانون یک امر ضروری و واجب است
- گشایش نمایشگاه نقاشیهای «طناز عدلی» در گالری بام
- محمد عابدینی تا ساعاتی دیگر به کشور باز میگردد
- کشف خط لوله ۲ کیلومتری سرقت سوخت هواپیما در بندرعباس + فیلم
- زبالههای بلاتکلیف و ویرانگر در روستاهای شمالی
- «خورشید مربع» در برج میلاد طلوع میکند
- خوردن غذاهای دارای «پلیفنول» اندازه دور کمر را کاهش میدهد
- کی و چطور بهترین بارش شهابی سال ۲۰۲۵ را ببینیم؟
- ایلان ماسک باشگاه لیورپول را میخرد؟
- رهبر انقلاب: دستگاههای تبلیغاتی کشور نگذارند تبلیغات دشمن بر روی افکار عمومی اثر کند
- بهبود ۵.۵ میلیارد دلاری تراز تجاری ایران در دولت چهاردهم
- ۳۰ درصد گاز کشور در تهران و البرز مصرف میشود
- برندگان جایزه سینمایی گلدن گلوب معرفی شدند
- لیموزین ویژه رئیسجمهوری سابق آمریکا حراج میشود
- رتبه جهانی آیکیو؛ هوش ایرانیها دوم شد
- سه گزینه نهایی سرمربیگری پرسپولیس مشخص شدند
نوزادان متولد ۱۴۰۰ به بعد «سهام» میگیرند
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختصاص سهام یک و نیم میلیونی به متولدین سال ۱۴۰۰ به بعد گفت: این سهام به نام فرزندان ثبت و با رعایت شرایط سنی مدنظر قانون میتوانند آن را فروخته و یا اقدام نقل و انتقال آن کنند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از خانه ملت، فاطمه محمدبیگی در مورد اختصاص سهام به متولدین ۱۴۰۰ به بعد گفت: در پیشنهاد الحاقی به تبصره (۲) ماده واحده لایحه آمده، دولت مکلف است به ازای فرزندانی که از ابتدای سال ۱۴۰۰ به بعد متولد شده برای استانهایی که میزان باروری آنها تا ۲.۵ درصد باشد مبلغ ۱۵ میلیون ریال تا سقف ۱۵ هزار میلیارد ریال از محل ردیف ۱۳۰۴۲۵ جدول شماره ۵ این قانون صرفا جهت خرید واحدهای صندوق سرمایه گذاری قابل معامله در بورس به نام فرزند اختصاص دهد.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در ادامه افزود: ساز و کار اجرایی از جمله خانواده مشمول، نحوه خرید و انتخاب صندوق و هزینههای مرتبط به پیشنهاد وزارت امور اقتصاد و دارایی به تصویب هیأت وزیران میرسد و همچنین در نشستهایی که در کمیسیون جوانی جمعیت با بانکهای عامل، وزارت اقتصاد و دارایی داشتیم، در خصوص مسئله بورس، آیین نامه اجرایی و دستورات آن طرح و پیش نویسی را تهیه کردیم.
رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده با اشاره به اینکه سهام به نام فرزندان خواهد بود، گفت: این سهام به نام فرزندان ثبت و با رعایت شرایط سنی مد نظر قانون میتوانند آن را فروخته و یا اقدام به نقل و انتقال آن کنند.
جزییات اختصاص سهام به نام نوزادان در قانون جوانی جمعیت
وی ادامه داد: اختصاص سهام به نام نوزادان در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مطرح شده است؛ جزییات این موضوع در ماده ۱۱ قانون جوانی جمعیت صراحتا اعلام شده است که دولت مکلف به پرداخت ۱ میلیون تومان کمک بلاعوض درجهت سرمایه گذاری بورس به نام فرزندان متولدین سال ۱۴۰۰ به بعد خواهد بود؛ خوشبختانه این رقم به یک و نیم میلیون تومان افزایش یافت.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به تورمی که در کشور حاکم است میزان مبلغ این صندوقها تغییر خواهد یافت، با پیش بینی صورت گرفته در سال ۱۴۰۱ حدود ۵۰۰ هزار تومان به مبلغ مورد نظر اضافه خواهد شد.
محمدبیگی در پایان خاطر نشان کرد: در تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اعلام شده نقل و انتقال این سهام از صندوقها پس از ازدواج و یا پایان سن ۲۴ سالگی خواهد بود؛ در نظر داشته باشیم این نقل و انتقال از صندوقها همچون مبادلات بورسی است. خارج کردن منابع از این صندوقها فقط با شروط ذکر شده امکانپذیر خواهد بود.