- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
استفاده از هوش مصنوعی ضمانت اجرای دقیق نظام ردهبندی است
دومین جلسه هماندیشی ردهبندی محتوا و خدمات در فضای مجازی با تاکید رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی بر استفاده از مشارکت عمومی در اجرای نظام ردهبندی محتوا و خدمات مربوط به کودک و نوجوانان برگزار شد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی؛ حامد حاجی ملامیرزایی با اشاره به اینکه جلسات تدوین نظام ردهبندی محتوا و خدمات در فضای مجازی وظیفه حاکمیتی است که ذیل سند ابلاغی از مرکز ملی فضای مجازی در حوزه کودک و نوجوان برای مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی تعریف شده، گفت: در این جلسات میخواهیم این نظام ردهبندی را با مشارکت دستگاهها استخراج کنیم و به عنوان نظام ردهبندی و رگولاتوری همه عرصههای محتوایی برای کودکان و نوجوانان مبنا قرار دهیم.
وی با بیان اینکه تا کنون پنج نظام ردهبندی پیشنهاد شده شامل نظام مصوب بازیهای رایانهای، نظام ردهبندی تبیان، پیشنویس نظامهای ردهبندی ساترا و سازمان سینمایی و نظام ردهبندی انارستان به عنوان یکی از مدعیان بخش خصوصی که در این حوزه فعالیت میکند و تجربیات ارزشمندی دارد در این جلسات بررسی شده است، افزود: این نظامهای ردهبندی بر اساس گونههای مختلف محتوا و خدمات تعریف شده و در واقع مبنا قرار دادن هر کدام از این نظامهای ردهبندی به صورت جداگانه نمیتواند محور نظام جامعی باشد که ما به دنبال آن هستیم.
رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی خاطرنشان کرد: ما به عنوان مرکز فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید نظامی را ارائه کنیم که یک مقدار فراگیر باشد و همه مصادیق تولید محتوایی در فضای مجازی را در بر بگیرد.
ملامیرزایی تصریح کرد: هم اکنون همکاران ما با بررسی آن پنج نسخه نظام ردهبندی و نظر کارشناسان پیشنویس طرح نظام ردهبندیای را به عنوان قدر مشترک از تعریف ردهبندی، شاخصها، مولفهها، ابعاد سنی و ردهبندی سنی استخراج کردهاند که نمایندگان سازمانها و نهادهای مدعو در این جلسه برای تدوین یک نظام ردهبندی به جمعبندی برسند تا بتوانیم آن را به عنوان نظام ردهبندی محتوا و خدمات کودک و نوجوانان در همه حوزههای محتوایی و خدمترسانی فضای مجازی مبنا قرار دهیم.
ملامیرزایی با بیان اینکه بنای ما بر این است که نظام ردهبندی در دست اقدام، برای همه محتواها و خدمات کودک و نوجوانان فراگیر باشد، خاطرنشان کرد: درگاهی در سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان پنجره واحد رگولاتوری تولید محتوا و خدمات برای کودکان و نوجوانان طراحی و آماده شده که میتوانیم کسب و کارها را برای فعالیت در این چهارچوب به آن درگاه هدایت کنیم.
وی از نمایندگان سازمانها و نهادهای حاضر در جلسه خواست تا در تدوین این نظام ردهبندی جامع، اهتمام ورزند.
رییس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی درباره ضمانت اجرایی نظامردهبندی در دست اقدام کودک و نوجوان تصریح کرد: هر چند به کارگیری هوش مصنوعی به منظور رهگیری اجرایی شدن این نظام مفید است، اما بنا به تجربه برخی سازمانها بهتر است از مشارکت عمومی و تجربه جمع سپاری در بهرهبرداری خانوادهها از فضای مجازی برای کودکان و نوجوانانشان استفاده کنیم.
بنا بر این گزارش، دومین جلسه هماندیشی ردهبندی محتوا و خدمات کودک و نوجوان در فضای مجازی با حضور رییس بنیاد ملی بازیهای رایانهای و نمایندگانی از مرکز ملی فضای مجازی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، وزارت آموزش و پرورش و موسسه فرهنگی تبیان برگزار شد.
در این جلسه نماینده انارستان توضیحاتی درباره نظام ردهبندی این شرکت و تجربیات خود در حوزه ردهبندی سنی و محتوایی برای حضار ارائه کرد و هر یک از نمایندگان نظرات خود را با دیگر مدعوین به اشتراک گذاشتند.