- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
ماهواره نور ۲ سالم به مدار تزریق شد
فرمانده فضایی سپاه گفت: ماهواره نور ۲ به صورت کاملا سالم به مدار تزریق شده است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایرنا، سردار علی جعفرآبادی فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه ماهواره نور ۲ به صورت کاملا سالم به مدار تزریق شده است، گفت: قبل از این برنامه و بر اساس آخرین گزارشی که از مرکز کنترل ماهواره دریافت کردم، ماهواره هماکنون از جنوب ایران از دریای عمان در حال حرکت به سمت شمال ایران است و ساعت ۱۰ میرسد به جنوب روسیه و ساعت ۱۱ از آمریکای شمالی رد میشود.
وی با بیان اینکه ماهواره بر قاصد این قابلیت را داشت که ماهواره را در ارتفاع بالاتر هم قرار دهد، عنوان کرد: ماهواره سنجشی اطلاعات بصری جمع آوری میکند و این اطلاعات کاملا عمومی است و کاربردهای مختلفی دارد از جمله آنها در حوزه دفاعی شناسایی اهداف و تحرکات دشمن است و در حوزههای غیرنظامی در بخشهای کشاورزی و یا بلایای طبیعی کاربرد دارد.
سردار جعفرآبادی در تشریح ویژگیهای ماهواره نور ۲ گفت: در حوزه دقت تصویربرداری و دقت تفکیک عکس، ماهواره نور ۲ بهتر از نور ۱ است؛ همچنین در حوزه سنسورهای سیگنالی ما از سنسورهای پیشرفتهتری در این ماهواره استفاده کردهایم.
فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه در خصوص توسعه پرتابگرها و ماهوارهبرها نیز اظهار داشت: آغاز راه ما با قاصد بود، در گامهای بعدی سراغ موتورهای بزرگتری میرویم و به ماهوارهبری با قدرت بیشتری دست پیدا خواهیم کرد. ما، چون در آغاز راه فضایی هستیم، اشکالی ندارد ماهواره برهای مختلف را تست کنیم و در ادامه راه بده بستان موتور و زیرسیستم داشته باشیم تا اینها تجمیع شوند و به ماهوارهبرهای ثابتی برسیم.
وی تاکید کرد: نقشه راه این است که به موتورهای فضایی با قابلیت اطمینان بالا برسیم و بعد از این موتورها بر اساس ماموریتی که تعریف میشود استفاده کنیم.