- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
۳۵۰ هزار سالمند در گروه سالمندان بسیار پرخطر هستند
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس از غربالگری ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار سالمند از مجموع ۸ میلیون سالمند ثبت شده در سامانههای الکترونیک وزارت بهداشت خبر داد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از وبدا، دکتر محمدرضا صایینی گفت: در حال حاضر شناسایی و طبقه بندی سالمندان توسط دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشورانجام شده و از میان ۸ میلیون سالمند ثبت شده در سامانههای الکترونیک وزارت بهداشت، بیش از ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار سالمند غربالگری شده اند.
وی افزود: ۵ درصد از سالمندان یعنی بیش از ۳۵۰ هزار سالمند در گروه سالمندان بسیار پرخطر هستند. این سالمندان در معرض آسیب سالمندی بوده و دارای بیماریهای صعب العلاج از جمله سرطان یا دیالیز، دمانس، نارسایی کبدی، ایدز یا همزمان دارای ناتوانی حرکتی و هم ابتلایی هستند.
۲۱ درصد سالمندان در گروههای پرخطر قرار میگیرند
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس با اشاره به این که بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر یعنی ۲۱ درصد سالمندان نیز در گروه پرخطر قرار میگیرند، گفت: از آنجایی که رشد فزاینده جمعیت سالمندان ممکن است کشور را با چالشهای قابل توجهی در سالهای آینده مواجه کند، اتخاذ تدابیر ویژه و توسعه زیرساختهای مورد نیاز ضرورت دارد و لازم است در سطح ملی اقداماتی در این خصوص با مشارکت تمام بخشهای مختلف وزارت بهداشت وسایر سازمانها انجام پذیرد.
دکتر صایینی با اشاره به این که این اقدامات باید با هدف تسهیل برقراری ارتباط موثر بین بخشی در استانها و شهرستانها برای استقرار برنامه «حمایت و مراقبت از گروههای پرخطر سالمندان» و پایش آن انجام پذیرد، بیان داشت: مقرر است جلسات «کمیته ملی حمایت و مراقبت از گروههای پرخطر سالمندان» به صورت منظم برگزار شده و با اتخاذ تصمیمات کلیدی در سطح ملی موجبات تسهیل ارتباطات و تعاملات بین بخشی لازم در سطح دانشگاههای علوم پزشکی کشور را فراهم آورد.
وی ادامه داد: در نشست اخیر این کمیته نیز نمایندگان وزارتخانه ها، سازمانها و بخش ها، با توجه به ظرفیتهای موجود برای تعامل و تشریک مساعی در پیشبرد اهداف برنامه حمایت و مراقبت از گروههای پرخطر سالمندان، اعلام آمادگی کرده و پیشنهاداتی را ارائه کردند.