- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
دختر پناهنده افغان به عضویت سنای استرالیا درآمد + عکس
کمیسیون انتخابات استرالیا همزمان با روز جهانی پناهندگان، از کسب ششمین کرسی استرالیای غربی در مجلس سنای این کشور توسط فاطمه پیمان، شهروند استرالیایی-افغان و عضو حزب کارگر خبر داد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، خانم پیمان گذشته از این که به عنوان نخستین زن محجبه به پارلمان استرالیا راه یافته، اولین استرالیایی متولد افغانستان محسوب میشود که به عضویت سنای این کشور درمیآید.
فاطمه پیمان که در حال حاضر، ۲۷ سال سن دارد و ساکن شهر پرث، مرکز استرالیای غربی است، در ۴ سالگی همراه با والدین و خواهر و برادرش به استرالیا پناهنده شد. او میگوید: «داستان من به سال ۱۹۹۹ برمیگردد، زمانی که پدرم سوار قایق شد، اقیانوس هند را پشت سر گذاشت تا زندگی بهتری برای سه فرزند و همسرش فراهم کند.»
پدرش اوایل پناهندگی در آشپزخانهای کارگری میکرد. او سپس نگهبان شد و مدتی هم راننده تاکسی بود. مادرش هم پیش از آن که کسب و کار کوچکی در زمینه آموزش رانندگی به راه بیندازد، خانهدار بود و مراقب فرزندانش.
خانم پیمان به گفته خودش همواره تحت تاثیر سختکوشی پدر و مادرش بوده و به ویژه پس از آن که در سال ۲۰۱۸ پدرش را به دلیل ابتلا به بیماری سرطان خون از دست داده، مصمم میشود که نماینده استرالیاییهای سختکوشی همچون پدر و مادرش شود. او برای تحقق این هدف، به عضویت حزب کارگر درمیآید.
او بلافاصله پس از تایید نتایج انتخابات و مسجل شدن پیروزیاش با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود در فیسبوک نوشت: «ما پیروز شدیم! من با افتخار اعلام میکنم که رسما به عنوان سناتور استرالیای غربی انتخاب شدهام.» عضو تازه پارلمان استرالیا همچنین از تمامی حامیان خود تشکر کرد.
عضو تازه پارلمان استرالیا همچنین در گفتگو با خبرنگاران گفت: «من پیش از این که افغان یا مسلمان باشم، سناتور حزب کارگر استرالیا هستم و نماینده همه استرالیاییها فارغ از هر گرایش و پیشینهای که دارند.»
فاطمه پیمان در کودکی
خانم پیمان همچنین اولویت خود را تسهیل مشارکت بیشتر افراد در سیاست، بهبود آموزش کودکان و مقابله با تغییرات آب و هوایی عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که انتخاب او به عادیسازی حجاب کمک کند. خانم پیمان از دختران جوانی که تصمیم به پوشیدن حجاب میگیرند خواست تا با غرور این کار را انجام دهند و بدانند که حق پوشیدن حجاب را دارند.
البته حزب کارگر استرالیا با کسب سه کرسی استرالیای غربی را از آن خود کرده، مجموع شمار کرسیهای خود در مجلس سنا را به ۲۶ کرسی رساند، ولی برای تصویب قوانین مورد نظر خود به حداقل ۳۹ رای نیاز دارد. بر همین اساس، پیشیبینی میشود که این حزب ناچار به ائتلاف با سبزها شود که موفق به تصاحب ۱۲ کرسی مجلس سنا شدهاند.