- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
چرا کووید-۱۹ همچنان واکسنها و درمانها را شکست میدهد؟
نتیجه تحقیقات پژوهشگران دانشگاه کلمبیا نشان میدهد که جدیدترین سویههای فرعی امیکرون کووید-۱۹ در فرار از واکسنها و درمانهای آنتیبادی مهارت بیشتری دارند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، محققان دانشگاه کلمبیا میگویند که سویههای فرعی جدید امیکرون به نامهای BA.۲.۱۲.۱، BA.۴ و BA.۵ تا حد زیادی آلودهکنندهترین سویههای ویروس کرونا در آمریکا بودهاند. بر اساس نظر تیم تحقیقاتی دانشگاه کلمبیا، این ۳ سویه فرعی جدید با سرعتی زیاد در سراسر جهان در حال گسترش هستند.
برآوردها نشان میدهند که دو سویه BA.۴ و BA.۵ در حال حاضر عامل بیش از ۵۰ درصد موارد جدید ابتلا به بیماری کرونا در آمریکا هستند.
پژوهشگران با توجه به چندین جهش جدید در پروتئینهای سنبله، بر این نظرند که زیرسویههای جدید امیکرون حتی از سویههای پیشین آن مسریتر هستند.
«دیوید دی هو»، مدیر مرکز تحقیقات ایدز Aaron Diamond و Clyde '۵۶ و «هلن وو» از کالج پزشکان و جراحان واگلوس دانشگاه کلمبیا هدایت این تیم تحقیقاتی را بر عهده داشتند.
دکتر هو میگوید: «ویروس همانطور که انتظار میرفت به تکامل خود ادامه میدهد و جای تعجب نیست که این سویههای فرعی جدید و قابل انتقال بیشتر در سراسر جهان غالب شوند. درک اینکه چگونه واکسنها و درمانهای آنتیبادی موجود در حال حاضر در برابر سویههای فرعی جدید مقاومت میکنند، برای تدوین راهبردها در جهت پیشگیری از بیماریهای شدید، بستری شدن در بیمارستان و مرگ و میر به جز سرایت عفونت، حیاتی است.»
دکتر هو و تیمش در مسیر تحقیقاتشان دو گروه از افرادی که واکسینه شده بودند را انتخاب کردند تا دریابند چگونه آنتیبادیهای جمعآوریشده، سویههای فرعی جدید امیکرون را خنثی میکنند. آنها افرادی را که دستکم ۳ دوز واکسن کووید mRNA دریافت کرده بودند در یک گروه قرار دادند و برای گروه دوم از افرادی استفاده کردند که پیش از شیوع سویه جدید اومیکرون، ۲ دوز واکسن دریافت کرده بودند.
محققان از آنجا که تحقیقات پیشین نشان داده بودند دریافت ۲ دوز واکسن به تنهایی محافظت کمی در برابر انواع پیشین امیکرون ایجاد کرده است، افرادی را که واکسن تقویتکننده دریافت نکرده بودند، در نظر نگرفتند.
سویههای جدید اومیکرون حتی درمانهای آنتیبادی را هم شکست میدهند
بر اساس آزمایشهای انجام شده، در حالی که سویه BA.۲.۱۲.۱ فقط کمی بیشتر از سویه BA.۲ در میان افراد واکسینهشده و تقویتشده مقاوم است، سویههای BA.۴ و BA.۵ دستکم چهار برابر مقاومتر از این نظر هستند. محققان همچنین ۱۹ درمان آنتیبادی مونوکلونال را آزمایش کردند که فقط یکی از آنها در برابر هر سویههای BA.۲.۱۲.۱ و BA.۴/۵ بسیار مؤثر بود.
دکتر هو میگوید که تحقیقات انجام شده حکایت از آن دارند که سویههای فرعی، بسیار قابل انتقال و میتوانند افرادی را که واکسینه شده و با واکسنهای mRNA موجود هم تقویت شدهاند، آلوده کنند.
با وجود این، تیم تحقیقاتی تاکید میکند که اگرچه این سویههای جدید کرونا ممکن است افراد بیشتری را آلوده کند، اما واکسیناسیون هنوز بهترین راه برای جلوگیری از بیماریهای جدی و علائم وخیم است.
دکتر هو میگوید: «تلاشها در آمریکا برای تولید واکسنهای تقویتکننده جدید با هدف سویههای BA.۴ و BA.۵ ممکن است محافظت در برابر آلودگی و بیماری شدید را بهبود بخشد.
با این حال در شرایط کنونی، شاید لازم باشد که به دنبال ارتقای واکسنها و درمانهای جدید باشیم تا بتوانند تکامل مداوم «کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲» (SARS-CoV-۲) را پیشبینی کنند.»