- اپلیکیشن ۷۸۰ هک شد
- مهدی طارمی در پورتو ماندنی شد!
- قرعهکشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا؛ میلان، پاریسنژرمن، دورتموند و نیوکاسل در گروه مرگ
- آیا نوشیدن الکل باعث میشود دیگران در نگاه ما «جذابتر» به نظر برسند؟
- وزارت بهداشت آمریکا خواستار تسهیل قوانین فدرال مصرف ماریجوآنا شد
- سخنگوی قوه قضاییه: کیفرخواست در خصوص عملکرد مدیران سازمان بورس صادر شد
- کشف اختلاس ۲۹ هزار میلیارد ریالی در یکی از بانکهای دولتی تهران
- ابراهیم رئیسی: آمدهایم که مشکل مردم را به گردن گرفته و حل کنیم/میز مذاکره را ترک نکردیم
- چه کسانی در بازگشایی مجدد سامانه یکپارچه خودرو میتوانند ثبتنام کنند؟
- نحوه دریافت گذرنامه زائران اربعین
- از نگاه اسلام، بزرگترین نعمت سلامت جسم است
- اختلاف خانوادگی در شوش دو کشته بر جای گذاشت
- شناسایی ۱۱۰ هزار خانه لوکس برای دریافت مالیات
- نحوه دریافت ارز اربعین
- وزیر کار: بخش قابل توجهی از فقر مطلق ریشهکن شده است
- حکم قطعی پرونده گروه «محمد رستمی صفا» صادر شد
وزرات کشور فرانسه روز جمعه آمار جرم زنکشی در سال ۲۰۲۱ را منتشر کرد. براساس این گزارش، شمار زنانی که توسط همسران و همسران سابقشان به قتل رسیدهاند، ۲۰ درصد افزایش داشته است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، براساس دادههای این گزارش که با عنوان «قتلهای خشن در میان زوجها» منتشر شده، در سال ۲۰۲۱ علاوه بر ۱۲۲ زن، ۲۱ مرد هم از سوی همسران و همسران سابقشان کشته شدهاند.
وزارت کشور فرانسه میگوید نتایج این گزارش نشانگر افزایش شمار قتلهای خانوادگی نسبت به دوره پیش از خانهنشینی ناشی از ویروس کرونا و دوره قرنطینه اول است. به این ترتیب در سال گذشته و به صورت میانگین هر دو روز و نیم یک بار، یک قتل خانوادگی در فرانسه ثبت شده است.
همچون سالهای قبل، زنان قربانی اصلی قتلهای خانوادگی هستند. در سال ۲۰۲۰، یکصد و دو و در سال ۲۰۱۹، یکصد و چهل و شش زن در خشونتهای زوجها جان باخته بودند.
پژوهش امسال وزرات کشور فرانسه نشانگر آن است که پروفایل مجرمان نسبت به سالهای قبل تغییری نکرده است: قاتلان عمدا مردان متاهل، با تابعیت فرانسوی، ۳۰ تا ۴۹ ساله و بیکار هستند. مردان بالای ۷۰ سال هم در جایگاه بعدی ردهبندی سنی همسرکشان قرار دارند.
فراتر از مساله قتل، از هر سه زن، یک نفر (۳۲درصد) قربانی خشونت خانگی بوده است. در این گروه، ۶۴ درصد خشونت را گزارش کرده و ۸۴ درصد از زنانی که ساکت نماندهاند، از ضارب یا آزاردهنده خود به پلیس شکایت کرده اند.
همین گزارش نشان میدهد که در یک سوم موارد، مجرم تحت تاثیر الکل، مواد مخدر و داروهای رواندرمانی، مرتکب جرم شده و قوه تشخیص سالمی نداشته است.