- اپلیکیشن ۷۸۰ هک شد
- مهدی طارمی در پورتو ماندنی شد!
- قرعهکشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا؛ میلان، پاریسنژرمن، دورتموند و نیوکاسل در گروه مرگ
- آیا نوشیدن الکل باعث میشود دیگران در نگاه ما «جذابتر» به نظر برسند؟
- وزارت بهداشت آمریکا خواستار تسهیل قوانین فدرال مصرف ماریجوآنا شد
- سخنگوی قوه قضاییه: کیفرخواست در خصوص عملکرد مدیران سازمان بورس صادر شد
- کشف اختلاس ۲۹ هزار میلیارد ریالی در یکی از بانکهای دولتی تهران
- ابراهیم رئیسی: آمدهایم که مشکل مردم را به گردن گرفته و حل کنیم/میز مذاکره را ترک نکردیم
- چه کسانی در بازگشایی مجدد سامانه یکپارچه خودرو میتوانند ثبتنام کنند؟
- نحوه دریافت گذرنامه زائران اربعین
- از نگاه اسلام، بزرگترین نعمت سلامت جسم است
- اختلاف خانوادگی در شوش دو کشته بر جای گذاشت
- شناسایی ۱۱۰ هزار خانه لوکس برای دریافت مالیات
- نحوه دریافت ارز اربعین
- وزیر کار: بخش قابل توجهی از فقر مطلق ریشهکن شده است
- حکم قطعی پرونده گروه «محمد رستمی صفا» صادر شد
مشاور رییس جمهور گفت: بانک آفشور یک مقولهای است که قانون نیز در راستای تاسیس آن تاکید داشته و بر همین مبنی مناطق آزاد به سمت تاسیس آن حرکت کرد و حتی مقدمات تاسیس آن را به صورت کامل انجام داده است.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از فرینا، در راستای برقراری و توسعه تعاملات بانکی و راهکارهای عملیاتی و تسهیل همکاریهای مشترک در چهارچوب ضوابط و قوانین و مقررات جاری، تفاهمنامه همکاری مشترک بین دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی و بانک ملت با حضور «سعید محمد» مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و «رضا دولت آبادی» مدیرعامل بانک ملت به امضا رسید.
مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی با اشاره به مفاد این تفاهم نامه اشاره کرد و گفت: برقراری و توسعه تعاملات بین بانک ملت و دبیرخانه شورای عالی در زمینه ارائه خدمات مرتبط با سازمانهای مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی و فعالان اقتصادی مناطق در چهارچوب قوانین، مقررات، ضوابط و بخشنامههای جاری بانک و همچنین ضوابط ابلاغی از سوی بانک مرکزی و قوانین مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی از جمله مفاد این تفاهم نامه است.
سعید محمد افزود: فعالان اقتصادی در ماههای اخیر حرکت خوبی به سمت مناطق آزاد داشتند، اما پشتیبانیها در این حوزه نیاز است تا با قوت بیشتری انجام شود تا این فعالان در مناطق آزاد حفظ شوند.
وی اظهار داشت: بانک آفشور، بیمه آفشور و بورس بین الملل سه مورد بسیار مهم در مناطق آزاد هستند که فعالان اقتصادی به آنها نیاز مبرم داشتند و در دورههای گذشته مغفول مانده اند و در این مدت خوشبختانه اقدامات خوبی در راستای تاسیس آنها شکل گرفته است. رییس محترم جمهور هم به جد پیگیری احیای این موضوعات در مناطق آزاد هستند.
مشاور رییس جمهور تصریح کرد: بانک آفشور یک مقولهای است که قانون نیز در راستای تاسیس آن تاکید داشته و بر همین مبنی مناطق آزاد به سمت تاسیس آن حرکت کرد و حتی مقدمات تاسیس آن را به صورت کامل انجام داده است. در لایحه بودجه ۱۴۰۱ به بانک مرکزی تکلیف شده که باید بانک آفشور در مناطق آزاد کشور راه اندازی شوند.
سعید محمد در ادامه به سابقه بانک ملت در همکاری با بیمه اشاره کرد و افزود: بیمه آفشور از دیگر موضوعاتی است که پیگیریهای اولیه آن انجام شده و با توجه به سابقهای که بانک ملت در همکاری با حوزه بیمه دارد، میتوانیم از ابتدا موضوع بیمه آفشور در مناطق آزاد را با همکاری این بانک پیش ببریم.
سعید محمد افزود: بانک ملت یکی از قویترین بانکهای کشور است که ظرفیتهای خوبی دارد و بر همین مبنی میتوان همکاری خوبی میان مناطق آزاد و بانک ملت شکل داد. سیستم بانکی کشور امروز میتوان کمک کننده در تمامی عرصهها باشد و باید از این ظرفیت به بهترین شکل استفاده کرد.
وی با اشاره به این که منطقه آزاد قشم ظرفیت بسیار بالایی دارد، گفت: پروژهای خوب اقتصادی و تفریحی و به خصوص در حوزه سوخت در این منطقه انجام شده است و این یک فرصت خوب برای سرمایه گذاری از سوی بانک هاست. امروز بندرعباس به علت حجم بالای ترانزیتی که دارد با چالشهایی مواجه شده است و ضرورت دارد تا قسمتی از ترافیک ترانزیت را به سمت بنادر دیگر از قبیل بندرجاسک هدایت کرد که این نیز با هم افزایی بین دستگاهی میتواند نتایج مثبتی در پی داشته باشد.
این تفاهم نامه در ۶ ماده تنظیم شده است که میتوان به ارائه انواع خدمات مالی و بانکی با تکیه بر خدمات نوین بانکی مورد نیاز مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در چارچوب ضوابط و مقررات جاری بانک، اعطای انواع تسهیلات ریالی، ارزی و صدور انواع ضمانتنامههای ریالی و ارزی و گشایش اعتبارات اسنادی ریالی و ارزی مطابق بخشنامههای و ضوابط داخلی بانک و دستورالعملها و مقررات بانک مرکزی ج. ا. ا، ارائه انواع خدمات الکترونیکی توسط شبکه شعب و درگاههای الکترونیکی در چارچوب ضوابط و مقررات ابلاغی بانک مرکزی ج. ا؛ و پیش بینی تمهیدات لازم در خصوص تمرکز امور بانکی سازمانهای مناطق در چارچوب مقررات مربوطه بنا به درخواست هر سازمان اشاره کرد.