- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
مطالعات جرمشناسی جرائم نوظهور ضروری است
مستشار قضائی و مدیرکل دفتر برنامهریزی و مطالعات اجتماعی و جرمشناسی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: مطالعات جرمشناسی و برنامهریزی به منظور کاهش جرائم نوظهور و آسیبهای اجتماعی ضروری است که به صورت گسترده و دقیق فعال خواهد شد.
به گزارش اکوپل نیوز، محمدرضا قنبری، اساسیترین وظیفه مدیریت را برنامهریزی خواند و بیان کرد: برنامهریزی اولین و مهمترین فعالیت لازم برای دستیابی به نتایج مطلوب است.
وی اضافه کرد عموما برنامهریزی برای آینده باید با نگاهی به گذشته و اتفاقات و نتایج ثبت شده انجام گیرد که ما در حوزه پیشگیری از جرائم و کاهش آسیبهای اجتماعی قطعا از تجارب موفق استفاده خواهیم کرد.
مستشار قضائی و مدیرکل دفتر برنامهریزی و مطالعات اجتماعی و جرمشناسی ادامه داد: در هر حوزهای به ویژه در حوزه پیشگیری از وقوع جرم ضرورت وجود فرآیند برنامهریزی مشتمل بر پیشبینی جرائم و تصمیمگیری در مورد اینکه چه کارهایی باید انجام گیرد و ساماندهی امور، تخصیص منابع و امکانات اجرای صحیح ماموریتها، نظارت بر اجرای برنامهها امری اجتنابناپذیر است.
قنبری افزود: ضعف در برنامهریزی سبب تدوین برنامههای غیر اثربخش، هدررفت سرمایه انسانی و مالی و اجرای اقدامات بلااثر در کاهش جرائم و آسیبهای اجتماعی میشود.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و مطالعات اجتماعی و جرمشناسی یکی از وظایف اساسی برنامهریزی را نظارت بر عملکرد عنوان کرد و گفت: هیچ برنامهای بدون نظارت به درستی اجراء نمیشود چراکه از طریق نظارت بر عملکرد میتوان نسبت به رفع خطاها و اصلاح عملیات اقدام و در مسیر تحقق اهداف و ماموریتها گام موثر برداشت.
وی اظهار کرد: از دیگر وظایف برنامهریزی، شناسایی عوامل موثر بر بروز یا افزایش جرائم و آسیبها و از بین بردن عوامل اصلی جرمزا و کاهش اثرات آن است که نیازمند مطالعه علمی و پژوهشی مستمر مبتنی بر آسیبشناسی وضع موجود، آیندهنگری و آیندهپژوهی است که اهمیت مطالعات اجتماعی و جرمشناسی را آشکار میکند.
قنبری در پایان بیان کرد: شاید بتوان گفت که حوزه مطالعات اجتماعی، جرمشناسی و برنامهریزی به مثابه حلقههای یک زنجیر هستند که غیرقابل تفکیک بوده و اثربخشی و کارآمدی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم را در سطح ملی و استانی را در پی خواهد داشت.