- زنجبیل چگونه به کاهش قند خون کمک میکند
- فواید گردوی آمریکایی برای قلب
- فواید اسفناج برای سلامتی
- چطور مغز خود را با ۸ خوراکی تقویت کنیم
- چای ماچا بخورید تا قلبی سالم داشته باشید
- خوردن تمشک آبی (بلوبری) چه تاثیری بر بدن دارد؟
- خمیازه کشیدن خطرناک تر از آن چیزی است که می دانید
- چرا خمیازه واگیردار است؟
- آیا کوسه ها در برابر انسان خوی تهاجمی دارند یا فقط از خود دفاع میکنند؟
- ترامپ: بدون بمباران با ایران به توافق میرسیم
- اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه در رابطه با انتشار اخبار حادثه بندر شهید رجایی
- وزارت دفاع: محموله نظامی در حادثه آتش سوزی بندر شهید رجایی وجود نداشت
- انفجار در بندرعباس + عکس و فیلم
- دونالد ترامپ: پاپ فرانسیس آدم خوب و سخت کوشی بود
- اولین عکس از پیکر پاپ فرانسیس در تابوت
- ترامپ: آمریکا مذاکرات بسیار خوبی با ایران داشته است
دختر ۱۹ سالهای که به تنهایی دور دنیا پرواز میکند
زارا رادرفورد، خلبانی که میخواهد به جوانترین زنی تبدیل شود که به تنهایی به دور دنیا پرواز میکند، روز چهارشنبه پس از فرود در جاکارتا به چالشهایش در عبور از سیبری اشاره کرد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، این خلبان ۱۹ ساله بلژیکی-بریتانیایی که در ماه اوت بلژیک را برای این سفر ترک کرد، امیدوار است تا اواسط ژانویه ۲۰۲۲ سفر ۵۱ هزار کیلومتری خود در پنج قاره و ۵۲ کشور را به پایان برساند.
او به خبرنگاران در پایتخت اندونزی گفت که سختترین مسیری که تاکنون پرواز کرده است در شمال روسیه بود، زیرا اگر مشکلی پیش میآمد رسیدن کمک در دمای زیر صفر احتمالا ساعتها طول میکشید.
او گفت: اگر به هر دلیلی موتور دچار مشکل شود، فکر میکنم میتوانم زنده بمانم. میتوانم روی زمین فرود بیایم یا از چتر نجات استفاده کنم یا داخل آب بپرم. در نهایت خوب خواهم شد.»
با این حال افزود: «مشکل این است که اگر من در دمای منفی ۳۵ درجه سانتیگراد باشم، وقتی روی زمین فرود بیایم و سه ساعت با نزدیکترین انسان فاصله داشته باشم، در واقع نمیدانم چقدر میتوانم زنده بمانم.»
زارا رادرفورد برای رسیدن به معیارهای پرواز به دور دنیا، دو نقطه مقابل یکدیگر در کره زمین را مشخص کرده است که یکی شهر جمبی در اندونزی و دیگر شهر توماکوی کلمبیا است.
این دختر خلبان با توصیف این که هر پرواز به تنهایی یک «ماجراجویی» و چالش هوشمندانه است، ابراز امیدواری کرد که سفر او الهامبخش دیگر زنان جوان در حوزههای هوانوردی، علم، فنآوری، ریاضیات و مهندسی باشد.
رکوردی که او برای شکستن آن تلاش میکند متعلق به شستا ویز است که در سال ۲۰۱۷ یعنی در زمان پرواز انفرادی به دور دنیا ۳۰ ساله بود.