- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
روسیه ۲ بمبافکن هستهای را بر فراز بلاروس به پرواز درآورد
روسیه روز شنبه دو فروند بمبافکن با قابلیت حمل سلاح هستهای را برای ماموریتی چهار ساعته بر فراز خاک بلاروس به پرواز درآورد.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از یورونیوز، بنا به اعلام وزارت دفاع روسیه هدف از ماموریت گشتزنی این دو بمبافکن «تاکید بر رابطه تنگاتنگ دفاعی بین دو کشور» بود.
به گفته این وزارتخانه دو جنگنده توپولف «تو-۲۲ام۳» (Tu-۲۲ M ۳) در جریان پرواز چهار ساعتهشان «ماموریتهای مشترکی را با نیروی هوایی و پدافند هوایی بلاروس» انجام دادند.
جنگندههای «سوخو-۳۰» بلاروس در جریان این ماموریت بمبافکنهای روسی را همراهی میکردند. بلاروس جنگندههای «سوخو-۳۰» را از روسیه تحویل گرفته است
ماموریت روز شنبه سومین عملیات مشترک و مشابه بین نیروهای نظامی روسیه و بلاروس از ماه گذشته تاکنون بود. این در حالی است که تنشها بین کشورهای غربی به ویژه اروپایی با بلاروس طی هفتههای گذشته افزایش یافته بود.
آمریکا و متحدان اروپاییاش همچنین از صفآرایی نظامیان روسی در مرز این کشور با اوکراین ابراز نگرانی میکنند. مسکو هرگونه برنامهریزی برای اشغال خاک اوکراین را رد کرده، اما در عین حال خواستار ضمانت امنیتی غرب برای عدم گسترش ناتو به شرق به ویژه عدم عضویت اوکراین در پیمان آتلانتیک شمالی شده است.
از سوی دیگر روسیه ماه گذشته همزمان با افزایش تنش بین اتحادیه اروپا و بلاروس بر سر تلاش پناهجویان برای ورود عبور از مرز این کشور با لهستان قویا از موضع مینسک دفاع کرده بود.
مقامات اتحادیه اروپا بر این باور هستند که الکساندر لوکاشنکو، رئیسجمهوری بلاروس با استفاده از پناهجویان به عنوان دستاویزی در موازنه قوا با بروکسل دست به «حملهای هیبریدی» یا «چندبعدی» علیه اتحادیه اروپا زده است.
الکساندر لوکاشنکو ماه گذشته همزمان با اوجگیری تنشها با کشورهای عضو اتحادیه اروپا گفت که مینسک آماده است تا اجازه استقرار تسلیحات هستهای روسیه در خاک بلاروس را صادر کند.
سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در آن زمان پیشنهاد رئیسجمهوری بلاروس را «هشداری جدی» دانسته بود که به دنبال «سیاست بیپروای غرب» مطرح شده است.