- محمد بن سلمان: جامعه جهانی مانع حمله اسرائیل به خاک ایران شود
- عباس عراقچی: خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد
- اعلام جرم علیه دو مدیر رسانه به دلیل اظهارات سخیف درباره مذاکرات هستهای
- بیشترین درخواست پناهندگی مربوط به کدام کشور اروپایی است؟
- شلیک ۹ گلگوله به یک نوجوان اوتیسمی توسط پلیس آیداهو
- شاغلان کدام کشور اروپایی درآمد کمتری دارند؟
- کوچکترین ضربان ساز قلب جهان ساخته شد
- عباس عراقچی: عجله ای برای ارتباط با دولت سوریه نداریم
- حضور در لیست سیاه FATF عامل افشای اطلاعات کشور است
- علی شمخانی: ایران برای توافق متوازن آمده، نه تسلیم
- مرگ تلخ ۲ قاضی کهگیلویه و بویراحمدی در یک تصادف
- احمد خاتمی: امکان مذاکره بر سر غنی سازی، فعالیتهای موشکی و حضور منطقهای ایران وجود ندارد
- چین سفارش هواپیماهای بوئینگ را متوقف کرد
- بانک سپه هک نشده بلکه داده ها سرقت شده است
- فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن شرارتی در سر داشته باشد ارتش سر را از بدن او جدا می کند
- حسین مرعشی: مطمئن باشید ایران لیبی نمیشود/ ایران رهبری هوشمندی دارد
کوبا ارزهای دیجیتال را به رسمیت میشناسد
پس از السالوادور، ارزهای دیجیتال توسط یک کشور دیگر نیز قانونی اعلام شدند.
به گزارش اکوپل نیوز به نقل از ایسنا، دولت کوبا تصمیم گرفته تا به دلیل آنچه که منافع اقتصادی ملی خوانده است، ارزهای دیجیتالی را به رسمیت بشناسد.
دولت در روزنامه رسمی این کشور با اشاره به اینکه طبق قانون شماره ۲۱۵، بانک مرکزی قوانین جدید در خصوص نحوه قانونمندی ارزهای دیجیتالی را طراحی خواهد کرد افزوده است از این پس ارایه کنندگان خدمات مرتبط با رمزارزها در این کشور باید از بانک مرکزی مجوز فعالیت بگیرند.
کوبا که در سالهای اخیر تحت تاثیر تحریمهای آمریکا با مشکلات اقتصادی گستردهای مواجه شده، پس از السالوادور به دومین کشور جهان تبدیل میشود که به طور رسمی ارزهای دیجیتالی را به رسمیت شناخته است.
از مدتها پیش این گمانه زنی وجود داشت که کوبا پس از ممنوع اعلام کردن دلار در این کشور، برای انجام تبادلات ارزی خود و برقرای جریان سرمایه ورودی جدید از ظرفیت ارزهای دیجیتالی بهره گیرد.
در سال ۲۰۲۰ شرکت وسترن یونیون که اصلیترین کانال تبادل ارزی کوبا با جهان خارج بود اعلام کرد به دلیل تحریمهای آمریکا، فعالیت هایش را در این کشور متوقف خواهد کرد و توقف این فعالیتها پس از ۲۰ سال باعث شد تا حدود ۴۰۰ شرکت کوبایی استفاده کننده از خدمات این شرکت دچار مشکلات جدی در تبادل ارز شوند.
به دلیل مشکلات اقتصادی ایجاد شده، تاکنون تظاهراتی علیه دولت رخ داده که طبق پیش بینی بسیاری از اقتصاددانان، مشکلات اقتصادی این کشور تشدید خواهند شد.
در ماههای اخیر استفاده از ارزهای دیجیتالی در بین شهروندان کوبایی رواج زیادی یافته است. با توجه به مهاجرت گسترده مردم این کشور به خارج، ارزهای دیجیتالی به راهی محبوب برای فرستادن پول مهاجرین برای خانواده هایشان تبدیل شده است.
تصمیم دولت برای قانونمندی بازار ارزهای دیجیتالی میتواند منجر به درآمد مالیاتی جدید برای دولت شود، اما مشخص نیست که واکنش وزارت خزانه داری آمریکا به کسانی که تلاش کنند از این طریق تحریمها را دور بزنند، چه خواهد بود.