- محسنی اژهای: مسئله حجاب و عفاف با وضعیت کنونی با هیچ منطقی درست نیست
- توماج صالحی از زندان آزاد شد
- متن کامل قانون حجاب + جزییات
- ثبتنام خودروهای وارداتی آغاز شد
- عباس عراقچی: حمایت ایران از سوریه تداوم خواهد داشت
- «هیئت تحریر شام» چه کسانی هستند؟
- پیشروی سریع شبه نظامیان مخالف بشار اسد
- واکنش رضا کیانیان به توقیف برنامه عادل فردوسی پور
- مخالفان بشار اسد وارد شهر حلب سوریه شدهاند
- بازگشایی کلیسای نوتردام پاریس پس از ۵ سال
- دبیر شورای عالی امنیت ملی: به دنبال تشکیل یک مجموعه امنیت اقتصادی ویژه کارآفرینان هستیم
- سطح ماه از چه چیزی پوشیده شده است؟
- زورگیر خشن که با چاقو به ماشین حمله کرده بود بازداشت شد
- توافق آتشبس اسرائیل با حزب الله؛ نتانیاهو: میخواهیم بر ایران تمرکز کنیم
- برای جلوگیری از بیماری آلزایمر و حمله قلبی انگور بخورید
- سخنگوی دولت: رفع فیلترینگ حق مردم است/ موضوعات فرهنگی را نمیتوان با ضرب و زور جا انداخت
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران از امضای تفاهم نامه همکاری مشترک فی مابین کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران خبر داد.
به گزارش اکوپل نیوز، ابوالقاسم شیرازی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک فی مابین کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران که در محل این اتحادیه برگزار شد گفت: از زمانیکه کارگروه ساماندهی مد و لباس، معرفی نامه هر طراح با ذکر نشانی دقیق محل فعالیت وی را به اتحادیه تحویل دهد، فعالیت طراح در رسته کار هنری قرار میگیرد و به اعتبار پروانه کسب حمایت ویژهای از طراحان نیز میشود و فعالیت آنها به شکل قانونی ادامه پیدا میکند.
وی بیان کرد: این تفاهم نامه به منظور همکاری مشترک در راه اندازی رسته طراحان لباس، توسعه، بهبود فضای اقتصادی فرهنگ و هنر، حمایت از کسب و کارهای نوین براساس بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ترویج و اعتلای فعالیتهای علمی و دانشگاهی با چشم اندازی معطوف به آینده تمدن ایرانی اسلامی، به جهت ارتقای سطح کمی و کیفی تولید پوشاک ایرانی تنظیم شده است.
شیرازی در خصوص نحوه ارتباط طراحان و تولیدکنندگان و سایر شرایط صدور پروانه افزود: در ابتدا حداقل میبایست ۱۰۰ طراح مجوز صنفی طراحی را از اتحادیه با همکاری کارگروه دریافت کنند و سپس پس از گذراندن دورههای آموزشی و آزمون بر اساس توانایی هایشان رتبه بندی شوند.
بر اساس اعلام اتاق اصناف تهران، وی ادامه داد: طراحان پس از رتبه بندی توسط وزارت صمت و اتحادیه به واحدهای صنفی و کارخانجات صنعتی معرفی میشوند.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان تهران در مزیتهای اجرای این تفاهم نامه و ارتباط طراحان و تولیدکنندگان اشاره داشت: در نظر داریم با شناسایی فروشندگانی که لباسهای متعارف اجتماع بانوان را در تهران به فروش میرسانند از آنها حمایت کنیم.